Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 вересня 2021 PRO

Руслан

Землевпорядник, геодезист, менеджер з персоналу, начальник охорони, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Мукачево
Готовий працювати:
Дистанційно, Мукачево

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій-інкасатор

з 10.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Ощадбанк, Мукачево (Фінанси, банки, страхування)

Начальник охорони"

з 08.2018 по 05.2019 (9 місяців)
Фітомаркет " Квіти Закарпаття", Мукачево (Охорона, безпека, оборона)

Організація охорони об'єкту ( периметрова сигналізація, пожежна сигналізація ,відеоспостереження та контроль обов'язків охоронників) Контроль роботи працівників підприємства. Контроль виробничого процесу( систем поливу, систем опалення, мікроклімату в теплицях , ) Контроль прийому та видачі товару. Контроль роботи торгових залів.

Начальник команди воєнізованої охорони

з 09.2015 по 05.2018 (2 роки 8 місяців)
Військова частина А1556, Мукачево (Охорона, безпека, оборона)

організацією охорони режимних об'єктів, підбором персоналу відпрацюванням документації та веденням обліку робочого часу.

Аналітик

з 09.2012 по 10.2013 (1 рік 1 місяць)
Охоронна фірма -Об'єднання офіцерів запасу " ЩИТ", Мукачево (Охорона, безпека, оборона)

Організація охорони об'єктів інфраструктури ,заправочних та наливних комплексів .створив інтерактивну карту охорони продуктопроводу протяжністю 300 км з прив'язкою до програми Google Eearth Pro та навчав особовий склад охорони користуванню JPS . Організовував охорону заправочних комплексів та нафтових терміналів компанії "МАРКЕТ" ( загалом 42 об'єкти по всій території України) починаючи від підбору персоналу ,створення інструкцій ,закупки форми одягу та спецобладнання їх екіпіровки та закінчуючи організацією охорони, нарахуванням заробітної плати та виведення на рівень прибутковості

Старший помічник начальника штабу - начальник стройової частини

з 09.2011 по 09.2012 (1 рік)
Військова частина А3184, Мукачево (Захист держави)

ведення обліку особового складу ,ведення особових справ, ведення та облік військового діловодства.

Заступник директора

з 01.2009 по 03.2010 (1 рік 2 місяці)
ТОВ Технічне бюро кадастру, Ужгород (Виготовлення технічної документації для приватизації земельних ділянок, для введення в експлуатацію будівельних об'єктів.)

Організація роботи підприємства , заключення договорів з фізичними та юридичними особами, облік виконання робіт нарахування заробітної плати і так далі.

Інженер фотограмметрист

з 09.2007 по 01.2009 (1 рік 4 місяці)
Закарпагеодезцентр, Мукачево (виготовлення електронних топографічних карт в 3д моделі виготовлення технічної документації для приватизації земельних ділянок)

виготовлення електронних топографічних карт в 3д моделі, виготовлення 3д моделей рельєфу .

Начальник розрахунку-геодезист, начальник розрахунку-фотограмменрист, начальник топогеодезичної служби артилерійської бригади, начальник топографічної служби гірськопіхотної бригади.

з 06.1990 по 03.2007 (16 років 9 місяців)
Збройні сили України, Шепетівка, Ковель, Мукачево (Охорона, безпека, оборона)

Створення та оновлення топографічних карт геодезичних данних фотодокументів для виконання військами поставлених завдань

Освіта

Ленінградське вище військово-топографічне командне училище

Фотограмметрія , інженер -аерофотогеодезист, Ленінград
Вища, з 1986 по 1990 (3 роки 10 місяців)

освіта здобута якісна ще при радянській владі ,50 відсотків теорії 50 відсотків практики, по сьогоднішній день навчаю військовій топографії в основному абітурієнтів силових структур

Знання і навички

Користувач Internet Водійські права кат. B

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Після закінчення служби з березня 2007-го по січень 2009 працював по спеціальності інженером фотограмметристом у Закарпатгеодезцентрі де займався створенням цифрових топографічних карт масштабів 1-1000 - 1-10 000 та цифрових моделей рельєфу в електронному вигляді.. Пізніше 3 січня 2009-гопо березень 2010-го перейшов працювати заступником ТОВ Технічного бюро кадастру м. Ужгород де фактично керував підприємством. Підприємство займалось створенням цифрової карти м. Ужгорд , виготовленням містобудівної та землевпорядної документації. Після чого з серпня 2010-го по вересень 2012-го працював у в/ч А3184 службовцем на посаді старшого помічника начальника штабу зенітно-ракетного дивізіону по стройовій частині, вів облік особового складу та
займався організацією діловодства . Потім з вересня 2012-го по жовтень 2013-го працював на посада аналітика охоронної фірми "ЩИТ" де створив інтерактивну карту охорони продуктопроводу протяжністю 300 км з прив'язкою до програми Google Eearth Pro та навчав особовий склад охорони користуванню JPS . Організовував охорону заправочних комплексів та нафтових терміналів компанії "МАРКЕТ" ( загалом 42 об'єкти по всій території України) починаючи від підбору персоналу ,створення інструкцій ,закупки форми одягу та спецобладнання їх екіпіровки та закінчуючи організацією охорони, нарахуванням заробітної плати та виведення на рівень прибутковості . З вересня 2015-го по квітень 2018-го Начальник воєнізованої охорони військової частини А1556 де займався організацією охорони режимних об'єктів, підбором персоналу відпрацюванням документації та веденням обліку робочого часу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: