Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 грудня 2021 PRO

Ольга

Менеджер систем якості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Маріуполь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник завідувача виробництва

з 08.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Компанія NOVUS, Київ (Мережа супермаркетів, роздрібна торгівля)

Менеджер систем якості

з 04.2021 по нині (3 роки)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)

-Контроль роботи з функціонування системи управління безпечності харчових продуктів НАССР 22000.
-Контроль усіх підрозділів підприємства що до якості та безпечності продукції.
-Ведення нормативної документації.
- Контроль вхідної сировини та допоміжних матеріалів на підприємстві.
-Контроль якості готової продукції та напівфабрикатів (н\ф).
-Контроль за додержанням технологічних процесів під час виготовлення продукції.

Майстер цеху з виготовлення ковбасних виробів та напівфабрикатів

з 01.2021 по 04.2021 (3 місяці)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)

-Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху з виготовлення ковбасних виробів та н\ф.
-Забезпечення виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості.
-Контроль якості вхідної сировини.
-Контроль виготовлення якісної продукції по смаковим та органолептичним показникам згідно затверджених рецептур.
-Раціональна організація працюючих на виробничих дільницях.

Помічник майстра ковбасного цеху та напівфабрикатів

з 09.2018 по нині (5 років 7 місяців)
ТОВ "АльфаФуд", Киев (М'ясопереробний комплекс)

- Виконання доручень майстра цеху приготування ковбасних виробів і н / ф.
- За відсутності майстра виконання контролю виробничо-господарської діяльність цеху.
- Допомога в контролі виконання виробничих завдань.
- Участь в організації поточного виробничого процесу, ритмічний випуск продукції високої якості.
- Виконання вимог внутрішньої документації системи управління.
- Виконання всіх вимог НАССР.
- Ведення обліку наявних на складі спецій, матеріальних цінностей і звітну документацію. Участь в проведенні інвентаризації.
- Контроль якості спецій і умов їх зберігання під час використання на виробництві.

Бригадир цеху обробки сировини

з 05.2017 по 07.2018 (1 рік 2 місяці)
М'ясопереробний комплекс "Столичний", Киев (М'ясопереробний комплекс)

- Організація технологічного процесу.
- Організація работи в цеху.
- Контроль якості сировини на підприємвстві.
- Контроль дотримання стандартів підприємства.
- Контроль дотримання санітарних норм.
Ознайомлена з основними вимогами стандартів
ISO 9001 и ISO 22000, системой HACCP

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет ресторанно-готельного и туристичного бізнесу, Киев
Вища, з 2012 по 2018 (6 років)

Ступінь бакалавра за напрямом підготовки " Харчові технології та інженерія"
Ступінь вищої освіти магістр спеціальність "Харчові технології" спеціалізація "Ресторанні технології"

Знання і навички

MS Word MS PowerPoint 1С:Підприємство

Додаткова інформація

Особисті якості:
-Відповідальна
-Комунікабельна
-Швидко навчаюсь
-Цілеспрямована
-Схильна до професійного та особистого вдосконалення

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: