Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 січня 2019

Віктор

Директор, соціальний робітник, менеджер з підбору персоналу, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 06.2011 по 06.2018 (7 років)
фоп.Стовбун, Житомир (Торгівля)

Здійснював підбір персоналу для ефективної та налагодженої роботи підприємства.Робота з контрагентами,вирішення конфліктних та спірних ситуацій.Підбір,навчання, мотивація та координація роботи персоналу.Вирішення питань зв’язаних з фінансово-економічною діяльністю магазину.Налагодження морально-психологічного клімату в колективі.

Освіта

жду ім.І.Я Франка

Соціально-психологічний факультет,спец.Психологія, Житомир
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Word Ведення документації PDF

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Брав участь в проведенні просвітницьких лекцій для аудиторій з людьми віком від 16 до 70 років.У вільний час займаюся громадсько-політичною діяльністю.З командою брав участь в одному з телевізійних проектів. Маю гарні навички комунікабельності.Зацікавлений в роботі,що пов‘язана зі стимулюванням людей до досягнення успіху,ефективності,кращих результатів як в колективі так і в своєму особистому житті!
Окрім вільного володіння українською та російською мовами,маю знання англійської та польської мови, є бажання вивчати інші мови і покращувати свій рівень знань у цьому!
Маю досвід досвід роботи за кордоном,але в інших сферах діяльності.Бував в різних країнах ,а тому маю повноцінне уявлення про рівень життя не тільки в Україні.
Прекрасно володію автомобілем та маю водійські права.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: