Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 квітня 2024 PRO

Андрій

Менеджер ресторану, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер Бару

з 11.2023 по нині (5 місяців)
Number 4, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті бару.

Менеджер ресторану

з 06.2022 по 11.2023 (1 рік 5 місяців)
Ferenc Restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підключення та організація доставки з агрегаторами.
- Введення нових позицій, прорахунок собівартостей та націнок.
- Організація заходів.
- Пошук Івентів(арт вечори, настільні ігри,стендапи) та організація.
- Пошук шляхів розвитку ресторану, участь у маркетингових стратегіях, бюджеті.
- Складання графіків персоналу, відомостей.
- Замовлення продукції, розхідних матеріалів.
- Проведення щомісячних інвентаризацій.
- Проведення співбесід, навчання та стажування персоналу.

Адміністратор

з 05.2021 по 03.2022 (10 місяців)
Галерея Лицарів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Стандартизація та контроль якості сервісу.
- Контроль за підвищенням якості обслуговування гостей.
- Робота з постачальниками.
- Організація роботи закладу згідно нормативних документів та стандартів.
- Навчання персоналу
- Облік та контроль руху хімії між точками.

Адміністратор

з 02.2020 по 04.2021 (1 рік 2 місяці)
Ресторан Atlas, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль залів
-Робота з постачальниками
-Участь в розробці меню
-Складання графіків персоналу, табелів зарплат.
-Формування звітів.
-Касова дисципліна.

Асистент директора

з 07.2019 по 01.2020 (6 місяців)
Missis Hudson, Sherlock Holmes, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у запуску кафе з стадії ремонту та планування бару.
- Закупка техніки, посуду, інвентарю.
- Участь у розробці меню та написання технологічних,калькуляційних карт, чек листів.
- Робота з постачальниками та договорами.
- Участь у розробці маркетингових стратегій. Робота з підрядниками,формулювання ТЗ,контроль якості та вчасності, контроль оплат, поліграфія, SMM, crm, seo.
- Контроль адміністраторів готелю на виконання внутрішніх та загальних Стандартів за допомогою Pipedrive crm. Формування звітів дохідності готелю.
-Формування табелів зарплат.
- Підбір та проводження співбесід персоналу(work.ua,robota та інші).

Бармен

з 11.2018 по 07.2019 (8 місяців)
Готель-ресторан «Панорама», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Касова дисципліна, звітність
-Інвентаризації
-Складання коктельних, акційних пропозицій

Бармен

з 01.2018 по 09.2018 (8 місяців)
Split, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Касова дисципліна
-Швидкість та якість в роботі
-Робота з R-Keaper,1С,Servio
-Комунікабельність
-Відповідальність
-Складання коктельних,технологічних карт.
- Стандарти обслуговування.
-Техніки продаж (прямих в т.ч.)
-Перемога в внутрішньому конкурсі

Кальянщик

з 06.2017 по 12.2017 (6 місяців)
Split, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУ»ЛП»

Захист інформації, Львів
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Office CRM SERVIO Маркетинг АСУП Pipedrive Техніки продаж IikoFront IikoOffice Управління рестораном R-Keeper

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Твердий характер, гнучкість.
Організаторські навички, орієнтація на результат, активна життєва позиція.

Швидко навчаюсь та переналаштовуюсь.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: