Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 вересня 2018

Володимир

Юрист, начальник юридичного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

юрисконсульт

з 05.2016 по 10.2017 (1 рік 5 місяців)
ЖФДП при МВС України, Житомир (співробітництво з органами МВС)

Освіта

Київський університет економіки та права

Юридичний, правознавство, Київ
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Власюк Володимир Анатолійович
дата народження 21 травня 1981 року
телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), електрона пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), адреса проживання : м. Житомир, вул. Шевченка, 83, кв.34
Досвід роботи:
Юрисконсульт
ДП МВС України «Інформ-Ресурси»
09.09.2016-18.05.2017

Старший державний виконавець
Богунский ВДВС Житомирского ГУЮ
квітень2014 – жовтень 2015

Генеральный директор
Дочірнє підприємство "Універсальна юридична компанія" Естоппель"
грудень 2011 –вересень 2013

Начальник відділу супроводження виконавчого провадження
Дочірнє підприємство "Універсальна юридична компанія" Естоппель"
вересень 2003 – грудень 2011

Член ліквідаційної комісії, Начальник юридичного управління
ПАТ "ІНПРОМБАНК"
березень 2012 - вересень 2012


За період моєї трудової діяльності в ДП «УЮК «Естоппель» вів справи:
- цивільної юрисдикції: стягнення заборгованості, визнання недійсними кредитних договорів та договорів іпотеки і поруки, стягнення аліментів, встановлення юридичних фактів, відкриття спадщини, перегляд рішень за нововиявленими обставинами, справи з розділом майна подружжя та розлучення, визнання недійсними виконавчих написів нотаріуса, оскарження дій органів виконавчої служби, перегляд заочних рішень, звернення стягнення на предмет застави і іпотеки, скасування заборон на виїзд, що вчинялись органами виконавчої служби. Вів цивільні справи в судах всіх рівнів. Підготовка та оформлення апеляційних та касаційних скарг;
- справи господарською юрисдикції: стягнення заборгованості з юридичних осіб, вирішення питання по корпоративним спорам, захист інтересів клієнтів в спорах з банківськими установами, ведення справ з банкрутства підприємств. Вів господарські справи в судах всіх рівнів.
- здійснював керівництво юридичною компанією в цілому
В період роботи в ПАТ «Інпромбанк» займався по трудовій угоді процедурою ліквідації банку, а саме здійснював юридичний супровід всіх дій щодо проведення ліквідаційної процедури названого банку, складанням реєстру кредиторів та дебіторів банку, а також вів судові справи в судах всіх рівнів та юрисдикцій по стягнення заборгованості по кредитним угодам та захищала інтереси банку. Крім того, займався вчиненням написів нотаріуса по заборгованості перед банком, також реалізацією предметів застави та іпотеки, оформленням документів на проведення прилюдних торгів на заставне майно, та також надавав письмові відповіді та пояснення правоохоронним та контролюючим органам щодо перевірки фінансової та правової дисципліни банку. В мої обов’язки входило контролювати виконання завдань, які були поставлені управлінню як Ліквідатором банку так і контролюючим органом – Національним банком України, розподіляти між співробітниками надані завдання, а також вести контроль за всіма судовими справами, підготовкою позовних заяв до суду та їх оформленням, подачею клопотань, заяв, відзивів та веденням претензій по певним категоріям справ. Також я безпосередньо приймав участь сама в судових засіданнях в касаційних та апеляційних інстанціях, готував більш об’ємні та складні позови до суду, а також в мої обов’язки входило вести переговори з потенційними клієнтами банку.
Працюючи в Богунському відділі державної виконавчої служби Житомирського головного управління юстиції на посаді старшого державного виконавця безпосередньо займався виконання рішень судів та інших органів державної влади.
В Державному підприємстві при МВС України «Житомирська філія «Інформ-Ресурси» був єдиним юристом. В мої обов’’язки виходило: повний юридичний супровід діяльності підприємства, учать у нарадах в ГУНП в Житомирській області, стягнення дебіторської заборгованості, представництво Державного підприємства в судах всіх рівнів.

В 2003 році закінчив Київський університет туризму, економіки та права.
Присвоєно 14 ранг державного службовця.
Являюсь універсальним користувачем комп’ютера . Працюю з Інтернетом , різними редакторами, системою право, єдиним судовим реєстром.
Володію вільно українською, російською мовами та англійською – середній рівень.
Займаючи керівні посади під моїм керівництвом перебувало до 100 осіб.
Я вмію відстоювати свою думку, поважаю інші слушні думки, я комунікабельна неконфліктна людина, вмію багато та наполегливо працювати, маю досвід навчання та праці одночасно, маю досвід керування підлеглими людьми.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: