Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 серпня 2018

Евгений

Сотрудник для любой работы, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Национальный авиационный университет

Навчально-науковий інститут екологічної безпеки, Киев
Вища, з 2010 по 2016 (5 років 5 місяців)

Для вирішення нагальних проблем забезпечення високої якості навчання у 2002 році відбулась структурна реорганізація факультету аеропортів. На базі факультету аеропортів НАУ був організований Інституту транспортних технологій з факультетами аеропортів та охорони довкілля в його структурі. У 2004-у році шляхом реорганізації був створений Інститут екології та дизайну, який також включив у свій склад третій факультет — дизайну та архітектури. А у 2005 р. Інститут отримав нову назву — Інститут міського господарства, що було пов'язано із новими можливостями співпраці університету з Київською міською держадміністрацією.

Додаткова освіта та сертифікати

Open Mind Technologies

2014

Знання і навички

MS Access База данных Рисование MS Excel Linux MacOS Windows Операционные системы MS PowerPoint MS Visio MS Word Опыт переговоров и продаж более 6-ми лет

Знання мов

  • Російська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Найти работу, на которой я смогу применить свои знания и умения, а также повысить свой профессиональный уровень, стать высококвалифицированным специалистом. Буду рад освоить новую специальность.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами