Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 жовтня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5007003

Начальник, спеціаліст служби безпеки (фінансово-економічна), 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника СБ

з 08.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Машинобудування

Начальник СБ

з 09.2019 по 08.2021 (1 рік 11 місяців)
ТОВ, Черкаси (торгівля)

Забезпечення безпеки діяльності складу, пропускна система; участь у проведенні прийомки товарів, проведення співбесід з персоналом (детальні перевірки при необхідності); контроль за встановленням відеоспостереження та контролю доступу на складах; проведення службових розслідувань за виявленими фактами крадіжок, іншими видами порушень; взаємодія з контролюючими та правоохоронними органами. У підпорядкуванні 10 чоловік на 2-х складах. (причина звільнення: кадрова ротація)

Ревізор служби безпеки

з 01.2019 по 07.2019 (6 місяців)
група компаній, Черкаси (торгівля)

проведення перевірок дотримання регламентів компанії співробітниками СБ, організація і проведення провокацій в магазинах, внесення пропозицій по удосконаленню діяльності СБ. (причина звільнення: низький рівень зарплати порівняно з обсягом і результатами виконуваної роботи)

Аналітик-менеджер по комерційним тендерам

з 04.2018 по 08.2018 (4 місяці)
ТОВ, Черкаси (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

04-08.2018 - ТОВ м.Черкаси: моніторинг (аналіз) комерційних тендерів в Україні, участь і перемога в тендерах, укладення договорів, поставка товара, організація доставки товару, контроль за оплатою. (причина звільнення: закриття проекту)

Ст.оперуповноважений з ОВС, заст.начальника відділу

з 08.1997 по 12.2017 (20 років 4 місяці)
податкова міліція Черкаської області, Черкаси (держ.служба (виявлення і документація економ.злочинів, проведення оперативно-розшукових и оперативно-технічних заходів, проведення аналітичних досліджень діяльності СГД))

(причина звільнення: вихід на пенсію)

Освіта

КНЕУ ім.Гетьмана

Держ.служба (магістр), Київ
Вища, з 2003 по 2005 (2 роки)

ЧІТІ

Фінанси і кредит (економіст), Черкаси
Вища, з 1993 по 1997 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook 1С:Підприємство Opera Total Commander Водіння легк.автомобіля (категорія "В"). Впевнений користувач ПК, користувач 1-С 7.7

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

більше 20 років - служба в податковій міліції на посадах середнього і старшого керівного складу /підполковник ПМ/ (досвід у проведенні комплекса оперативно-розшукових и оперативно-технічних заходів, проведення аналітичних досліджень суб'єктів господарської діяльності, робота зі службовою документацією, проведення службових розслідувань). Аналіз і участь в комерційних тендерах. Організація роботи СБ на складах; у т.ч., відеоспостереження.
Знання англійської мови (середній рівень). Водійське посвідчення категорії "В", особистий легк.автомобіль.
Робота з відкритими та закритими інформаційними БД.
Активний, вмію працювати в колективі, пунктуальний, відповідальний; не палю.
Здатний швидко навчатись і постійно удосконалювати свої професійні якості залежно від виконуваних обов'язків. За адекватну оплату праці - готовий працювати в режимі ненормованого робочого часу і з великим масивом інформації (багатозадачність).
При необхідності - надам рекомендації з попередніх місць роботи.
Готовий також працювати неофіційно чи по договору ГПХ.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: