Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Ігор

Директор з продажу, регіональний менеджер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з питань регіонального розвитку.

з 03.2020 по 04.2021 (1 рік 1 місяць)
ТОВ «Енліль», Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Посадові обов'язки:
Виявлення нових перспективних каналів збуту на всій території України. Формування умов та принципів роботи зі стратегічними партнерами.
Розробка та впровадження заходів щодо скорочення дебіторської заборгованості. Проведення багаторівневих переговорів із партнерами, які мають філії на всій території України.
Участь у формуванні політики продажів компанії (цінова політика, асортиментна політика, кредитна політика). Формування попиту, іміджу та позиціонування ТМ.

Досягнення:
Вивів обсяг продажів на +737 тон борошна на місяць. Зростання продажів було досягнуто шляхом залучення нових партнерів: ТОВ Зовнішторгресурс (ТМ Хуторок), ТОВ Левада (виробництво напівфабрикатів), ТОВ Снек Продакшн (виробництво снекової продукції), ТД Золота Міля (виробництво наповнювачів для конд. виробів), кондитерська фабрика Чарівна мозаїка, макаронна фабрика Куркіно. Своєчасне повернення коштів за поставлену продукцію. Нестандартні канали збуту.

Регіональний менеджер

з 11.2018 по 02.2020 (1 рік 3 місяці)
ТОВ «КиївМлин», Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Посадові обов'язки:
Ефективний пошук та проведення переговорних процесів із дистрибуторами на Півдні та Сході України, Національними мережами каналу HoReCa, B2B напрямків. Організація та поточне регулювання процесів, пов'язаних зі збутом продукції на території відповідальності. Розробка програм мотивації дистрибуторів, спрямованих на збільшення кількісної та якісної дистрибуції.
Управління дебіторською заборгованістю.
Досягнення:
Повноцінний запуск 7 нових дистрибуторів: м. Харків (ТОВ Ресурс, ТОВ Харпрод, ТД Золота Міля, ФОП Хвостиков), м. Херсон (ТОВ Гермес Таврії), м. Дніпро (ФОП Морозевич), ГК Асканія (5 філій по Україні). Провів ефективну зміну партнерів у Харківській обл.. Лідируюча присутність продукції компанії в каналі збуту VIP HoReCa становило 70%.

Освіта

Харківський Національний університет внутрішніх справ.

Права та підприємництва, правознавство, Харків
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Знання і навички

Ведення переговорів Продаж B2B FMCG-продаж Уміння аналізувати Планування продажу

Додаткова інформація

16-річний досвід роботи у провідних компаніях FMCG, B2B. Навички в галузі планування, управління та розвитку дистрибуційних продажів. Успішний досвід виведення нових торгових марок.
Володію навичками підготовки та ведення переговорів на найвищому рівні. Здібності стратегічного мислення, високий самоконтроль, уміння аргументовано переконувати.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Проактивність, клієнтоорієнтованість. Здатність відстоювати позиції на користь компанії. Розвинене почуття обов'язковості, уважність до деталей.
Висока працездатність та інтенсивність у режимі багатозадачності. Здатний аналізувати та прогнозувати. Діловий імідж.

Рекомендації з будь-якого місця роботи.
Розгорнуте резюме на вимогу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: