Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 серпня 2018

Михайло

Головний агроном, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто проживання:
Почаїв
Готовий працювати:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з виробництва,провідний агроном

з 10.2010 по нині (13 років 6 місяців)
Укпромінвест, Крижопіль (Сільське господарство, агробізнес)

формування бютжету ,розробка регламентів виконання технологічних операцій, планування виконання робіт, організація виробничих процесів, моніторинг розвитку рослин, хвороб, шкідників, контроль виконання технологічних операцій, оцінка
та мотивація персоналу. Урожайність біля 10 т/га цукру,

Освіта

Львівський державний університет

Агрономічний, магістрз агрономії, Львів
Вища, з 1998 по 2000 (2 роки 2 місяці)

Додаткова інформація

Дата народження:20 листопада 1961,с,Орепи Новоград-Волинського району, Житомирської області
Сімейний стан:Одружений, три дочки : 33,30, 28 років,

Домашня адреса:Мирогоща, вул.Тітова,20
телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ,[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСВІТА
1978-1983Житомирський сільськогосподарський інститут, вчений агроном
1992-1994Національний аграрний університет , педагогічний факультет, викладач педагог
1999-2000Львівський сільськогосподарський університет, магістр з агрономії

Досвід роботи
Жовтень 2013
по даний час. Група компаній «Укрпромінвест агро » , ПрАт ПК Поділля, заступник генерального директора з виробництва, 51 тис га землі в обробітку, 15,3 тис цукрових буряків , 10 тис свиней, 1.5 тис дійного стада ВРХ.. Формування бюджетів, оперативне планування. Контроль за виконанням технологічних операцій. Навчання персоналу.
З червня місяця 2017 року по даний час провідний агроном по цукровим бурякам
Квітень 2012Група компаній Укрланфармінг ,заступник генерального директора Прат « Райз Максимко»- директор департаменту рослинництва. Стратегічне і оперативне планування і управління технологіями та землями компанії «Укрланфармінг». Формування системи управління і контролю за виробничими процесами
Лютий 2012Група компаній Укрланфармінг. перший заступник генерального директора компанії ТОВ Райз Захід. Оперативне і стратегічне планування. Організація операційного контролю
2010 жовтень по лютий 2012
Група компаній «Укрпромінвест агро » , ПрАт ПК Поділля, заступник генерального директора з виробництва, 46,5 тис га землі в обробітку, 13,3 тис цукрових буряків , 10 тис свиней, 3.6 тис дійного стада ВРХ.. Формування бюджетів, оперативне планування. Контроль за виконанням технологічних операцій.

Травень 2009
Вересень 2010ТОВ «Агросфера»
Торговий представник, регіональний менеджер по Рівненській та Волинський областях. Реалізація засобів захисту рослин. Робота з клієнтською базою. Технологічний супровід застосування препаратів. Агрономічний консалтинг господарств.

Серпень 2007 Травень 2009Група компаній “Ленд Вест ”
Директор з операційної діяльності, генеральний директор
Створення господарств та набір землі від 0 га до 181 тис. га. в обробітку було 55 тис. га. Формування бюджетів, стратегічне планування, операційне планування. Розробка сівозмін , систем живлення , складання технологічних карт та бюджетів дохідної та витратної частини. Розробка системи контролю за виконанням поставлених показниками з досягнення економічного ефекту. Стратегічне та оперативне управління господарствами , узгодження їх спільної діяльності.
Липень 2004- Серпень 2007Компанія Дакор директор цукрового заводу ТЗОВ СП «Нива», директор по вирощуванню та заготівля сировини, головний агроном. Організація планування та заготівлі сировини та вирощування цукрових буряків в власних при заводських господарствах Формування банку землі в 86 тис. га з них під цукровим буряком 15,5 тис .га. Організація технологічних виробничих процесів по переробці коренеплодів і отримання цукру. Організація планування та бюджетування по сільськогосподарським підприємствам. Навчання персоналу технологічним навикам та ведення бізнесу.

Лютий 2004 - Липень2004ТЗОВ “Євро інвест буд”( група компаній «Інсеко» )
Генеральний директор
Покладена відповідальність за бюджетування, стратегічне планування і організацію сільськогосподарського виробництва в «Євроінвестбуді» на площі 5.5 тис.га. Набір землі до 25 тис га .Підбір техніки , розробка технологічних карт , навчання персоналу , та дотриманням виконання технологічного циклу вирощування кукурудзи, озимого ріпаку .
Відповідальність за досягнення доведених показників
Жовтень2001 – лютий 2004
ЗАТ “Дубно цукор агро” Заступник генерального директора по сировині
Займався набором землі від 0 га до 84 тис. га , організацією процесу бюджетування, операційного консалтингу господарств , формуванням та навчанням персоналу сучасним технологіям і системам ведення бізнесу. Моделювання виробничих процесів. Написанням технологічних карт для кожного окремого господарства на вирощування цукрових буряків , озимого ріпаку , кукурудзи , озимої пшениці , та пивоварного ячменю , організацією виконанням технологічних операцій в часі згідно технологічних вимог шляхом побудови диспетчерського контролю. Відповідальність за досягнення доведених показників.
Жовтень1986 – жовтень 2001Мирогощанський аграрний коледж, викладач спеціальних агрономічних предметів: рослинництво, захист рослин, кормо виробництво, програмування врожаїв. Викладацька робота та робота по закріпленню практичних знань студентів на полях коледжу. Викладач методист вищої категорії

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: