Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 лютого 2024

Гарік

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 12.2022 по 01.2024 (1 рік 1 місяць)
Кафе Грецька Чайка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду шеф-кухаря. В обовʼязки входила розробка сезонних та тематичних страв, переоблік, робота з постачальниками, пошук та навчання кухарів, робота на процесі, складання графіків роботи співробітників, контроль якості, контроль за своєчасним ТО обладнання, аналіз продажів, робота з ТК.

Пекар

з 02.2022 по 08.2022 (6 місяців)
Mimosa Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийшов допомагати волонтером, залишився працювати в пекарні як штатний співробітник.
Отримав базовий досвід виробництва хлібу на заквасці, бріошів, булок, та інших виробів з тіста.

Кухар

з 02.2021 по 02.2022 (1 рік)
Coco new Japanese, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрита кухня, процес приготування страв на японському грилі «рабата»

Кухар

з 09.2020 по 02.2021 (5 місяців)
Samna, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан сучасної близькосхідної кухні шефа Меіра Адоні. Кухар гарячої лінії.

Шеф-кухар, керуючий

з 08.2019 по 10.2020 (1 рік 2 місяці)
Soba Noodle-shop, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заклад, концепт та створення якого я розробив та втілив за допомогою зовнішніх інвестицій. Це невеличкий заклад на 40 місць, основний продукт якого це локшина (Рамен). Заклад мав меню з 16 страв та сезонних страв які мінялися, меню безалкогольних напоїв, та був орієнтований на денний трафік, обіди, та вечері, як для великих компаній так і для окремих гостей які полюбляють азіатську локшину та рамен. Проект з моменту відкриття жодного разу не доінвестувався, і навіть на 5й місяць роботи показав перші прибутки. Але почався карантин, в умовах якого без додаткових інвестицій було неможливо продовжувати роботу. Витримавши два локдауни було вирішено все ж таки зачинити заклад.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Шеф-кухар

з 11.2018 по 07.2019 (8 місяців)
Генацвале & Хинкали Теремки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

завданням було запустити заклад за прикладом вже існуючого такого ж, з подальшим оновленням асортименту, розробкою стандартів для вже зростаючої мережі. Заклади існують та успішно працюють і на сьогодні.

Шеф-кухар

з 12.2016 по 04.2018 (1 рік 4 місяці)
Black Sheep, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Проект створений в Дніпрі, займав у ньому посаду шефа. Отримав можливість спроектувати виробництво, розробити концепцію їжі, набрати та з нуля навчити команду працівників без досвіду роботи, та надалі повністю вести кухню закладу. Один з найуспішніших проектів у місті, як наслідок, з чудовими показниками та гарною репутацією серед гостей та інших ресторанних діячів. Дуже пишаюсь цим проектом, та вдячний роботодавцям за цю можливість.

Холодний процес, десерти

з 11.2015 по 06.2016 (7 місяців)
Mendi's, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан кошерної кухні що знаходиться у центрі «Мінора», отримав досвід роботи з дотриманням усіх правил кашруту, приготування традиційних страв кошерної ізраїльської кухні.

Су-шеф

з 09.2015 по 01.2017 (1 рік 4 місяці)
Varburger Bar, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на відкритій кухні з хоспером, згодом отримав посаду су-шефа в закладі.

Старший зміни, кухар на хоспері

з 04.2015 по 09.2015 (5 місяців)
Vis a Vis, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду старшого зміни, відповідав за гарячій процесс (приготування усіх страв на тепловому обладнанні та хоспері), складав заявки для закупівлі товару, проводив переоблік.

Су-шеф

з 05.2013 по 11.2014 (1 рік 6 місяців)
Ресторан Cascade, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду су-шефа. Закріплений за процесами суші, піци, роздачі, організував роботу кухні, підготовку до бенкетів та інших подібних заходів, також приймав участь у організації роботи та процесах виробництва кондитерського цеху у закладі, проводив дитячі майстер класи, слідкував за товарними залишками та виконував переоблік.

Cу-шеф

з 01.2011 по 04.2014 (3 роки 3 місяці)
Confetti, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на видачі та на процесах, закупка товару, переоблік, розробка сезонних страв, організація роботи усіх процесів, графіки співробітників, контроль якості.

Су-шеф, повар-универсал

з 02.2010 по 11.2011 (1 рік 9 місяців)
St.Tropez, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан традиційної французької кухні преміум сегменту, прийшов на посаду кухаря, згодом отримав підвищення до посади Су-шефа.

Су-шеф, повар-универсал

з 01.2008 по 01.2010 (2 роки)
Zuma, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан традиційної корейської кухні.
Тут я вперше почав працювати в ресторані, спочатку на посудомийці, а згодом пішов помічником на гарячий процес, згодом став у зміну повноцінним кухарем на процесі, опанувавши усі страви меню отримав посаду су-шефа, і керував командою і навчав нових співробітників, дуже цінний досвід для мене.

Освіта

ДНУ

Физика, электроника и компьютерные системы, Кафедра Биофизики., Днепр
Вища, з 2007 по 2011 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Office R-Keeper Poster

Схожі кандидати

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Су-шеф
28000 грн, Київ

Шеф-кухар
70000 грн, Київ, Буковель

Су-шеф
40000 грн, Київ

Су-шеф, старший смены, повар
35000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: