Гарік
Шеф-повар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5050533
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 12.2022 по 01.2024
(1 рік 1 місяць)
Кафе Грецька Чайка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Займав посаду шеф-кухаря. В обовʼязки входила розробка сезонних та тематичних страв, переоблік, робота з постачальниками, пошук та навчання кухарів, робота на процесі, складання графіків роботи співробітників, контроль якості, контроль за своєчасним ТО обладнання, аналіз продажів, робота з ТК.
Пекар
з 02.2022 по 08.2022
(6 місяців)
Mimosa Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Прийшов допомагати волонтером, залишився працювати в пекарні як штатний співробітник.
Отримав базовий досвід виробництва хлібу на заквасці, бріошів, булок, та інших виробів з тіста.
Кухар
з 02.2021 по 02.2022
(1 рік)
Coco new Japanese, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрита кухня, процес приготування страв на японському грилі «рабата»
Кухар
з 09.2020 по 02.2021
(5 місяців)
Samna, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан сучасної близькосхідної кухні шефа Меіра Адоні. Кухар гарячої лінії.
Шеф-кухар, керуючий
з 08.2019 по 10.2020
(1 рік 2 місяці)
Soba Noodle-shop, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заклад, концепт та створення якого я розробив та втілив за допомогою зовнішніх інвестицій. Це невеличкий заклад на 40 місць, основний продукт якого це локшина (Рамен). Заклад мав меню з 16 страв та сезонних страв які мінялися, меню безалкогольних напоїв, та був орієнтований на денний трафік, обіди, та вечері, як для великих компаній так і для окремих гостей які полюбляють азіатську локшину та рамен. Проект з моменту відкриття жодного разу не доінвестувався, і навіть на 5й місяць роботи показав перші прибутки. Але почався карантин, в умовах якого без додаткових інвестицій було неможливо продовжувати роботу. Витримавши два локдауни було вирішено все ж таки зачинити заклад.
[
Шеф-кухар
з 11.2018 по 07.2019
(8 місяців)
Генацвале & Хинкали Теремки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
завданням було запустити заклад за прикладом вже існуючого такого ж, з подальшим оновленням асортименту, розробкою стандартів для вже зростаючої мережі. Заклади існують та успішно працюють і на сьогодні.
Шеф-кухар
з 12.2016 по 04.2018
(1 рік 4 місяці)
Black Sheep, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект створений в Дніпрі, займав у ньому посаду шефа. Отримав можливість спроектувати виробництво, розробити концепцію їжі, набрати та з нуля навчити команду працівників без досвіду роботи, та надалі повністю вести кухню закладу. Один з найуспішніших проектів у місті, як наслідок, з чудовими показниками та гарною репутацією серед гостей та інших ресторанних діячів. Дуже пишаюсь цим проектом, та вдячний роботодавцям за цю можливість.
Холодний процес, десерти
з 11.2015 по 06.2016
(7 місяців)
Mendi's, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан кошерної кухні що знаходиться у центрі «Мінора», отримав досвід роботи з дотриманням усіх правил кашруту, приготування традиційних страв кошерної ізраїльської кухні.
Су-шеф
з 09.2015 по 01.2017
(1 рік 4 місяці)
Varburger Bar, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював на відкритій кухні з хоспером, згодом отримав посаду су-шефа в закладі.
Старший зміни, кухар на хоспері
з 04.2015 по 09.2015
(5 місяців)
Vis a Vis, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Займав посаду старшого зміни, відповідав за гарячій процесс (приготування усіх страв на тепловому обладнанні та хоспері), складав заявки для закупівлі товару, проводив переоблік.
Су-шеф
з 05.2013 по 11.2014
(1 рік 6 місяців)
Ресторан Cascade, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)
Займав посаду су-шефа. Закріплений за процесами суші, піци, роздачі, організував роботу кухні, підготовку до бенкетів та інших подібних заходів, також приймав участь у організації роботи та процесах виробництва кондитерського цеху у закладі, проводив дитячі майстер класи, слідкував за товарними залишками та виконував переоблік.
Cу-шеф
з 01.2011 по 04.2014
(3 роки 3 місяці)
Confetti, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота на видачі та на процесах, закупка товару, переоблік, розробка сезонних страв, організація роботи усіх процесів, графіки співробітників, контроль якості.
Су-шеф, повар-универсал
з 02.2010 по 11.2011
(1 рік 9 місяців)
St.Tropez, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан традиційної французької кухні преміум сегменту, прийшов на посаду кухаря, згодом отримав підвищення до посади Су-шефа.
Су-шеф, повар-универсал
з 01.2008 по 01.2010
(2 роки)
Zuma, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан традиційної корейської кухні.
Тут я вперше почав працювати в ресторані, спочатку на посудомийці, а згодом пішов помічником на гарячий процес, згодом став у зміну повноцінним кухарем на процесі, опанувавши усі страви меню отримав посаду су-шефа, і керував командою і навчав нових співробітників, дуже цінний досвід для мене.
Освіта
ДНУ
Физика, электроника и компьютерные системы, Кафедра Биофизики., Днепр
Вища, з 2007 по 2011 (3 роки 8 місяців)
Знання і навички
Схожі кандидати
Шеф-кухар
45000 грн, Київ
Су-шеф
28000 грн, Київ
Шеф-кухар
70000 грн, Київ, Буковель
Су-шеф
40000 грн, Київ
Су-шеф, старший смены, повар
35000 грн, Київ
Шеф-повар
Київ