Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 травня 2019 PRO

Владислав

Риэлтор, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Лубни
Готовий працювати:
Дистанційно, Лубни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

менеджер по продажам кондитерських виробів

з 06.2018 по нині (5 років 10 місяців)
компанія Шварцман, Лубны (перепродажем кондитерських виробів,)

Займаюся презентацією товару та пропоную його також займаюся,маркетингом,слідкую за ціноутворенням ,знаходжу нових клієнтів , та заключаю з ними договора ,підтримую звязок з клієнтською базою ,також в мої обовязки входе мерчендайзенг .За період роботи на фірмі Шварцман ,я розширив клієнтську базу більш ніж на 20 клієнтів та не втратив жодного, також розширив робочу територію , та підняв рівень продаж на 17-20% від минулих показників.

Торговий представник

з 04.2017 по 09.2017 (5 місяців)
Галактика, Лубны (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Придлагав та призентува певний товар , займався маркетингом , та мерчендайзенгом , здійснював заключення договорів , між кліжнтом та поставщиком.

Мерчендайзер

з 08.2016 по 04.2017 (8 місяців)
ТД Оболонь, Лубны (Торговля в роздріб та опт)

Виконував роботу Мерчендайзера , Ротація продукції виділення Акцій , викладка товару , створення корпоративних блоків ,та боротьба з конкурентами , під час роботи Мерчендайзера ,оволодів навиками роботи з КПК , та заміняв Торгового представника.

Освіта

ПДАА

Менеджмент та Економіка, Полтава
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 10 місяців)

Здобув у 2017 році диплом рівня Бакалавр ,на факультеті Економіки та Менеджменту ,спеціальність Менеджмент .В 2018 році вступив на Магістратуру ,на факультет Економіки та Менеджменту , на спеціальність Менеджмент та ведення власного бізнесу ,також планую взимку 2018 року вступати на заочну форму навчання ,на Агро факультет ,спеціальність Агроном ,та здобути 3 вищу освіту

Лубенський фінансово економічний коледж ПДАА

Факультет комерційної діяльності ,спеціальність комерсант, Лубны
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 9 місяців)

Навчався на факультеті Комерційної діяльності, спеціальність Комерсант , вивчав такі придмети як Економічна політика, Ціноутворення ,Маркетинг ,Товарознавство .

Додаткова освіта та сертифікати

Лубенський Фінансово Економічний коледж ПДАА, курси продавця продовльчих та непродовольчих товарів.

2015 , 2 місяці

Знання і навички

Роздрібна торгівля Комунікабельність

Додаткова інформація

Цілеспрямований ,Креативний , Пунктуальний Комунікабельний,люблю навчатися , познавати нову інформацію ,та проявляти себе,розвиватися в різних напрямках, неодноразово працював за кордоном (Німеччина та Славакія) маю посвідчення водія 5 категорій А А1 В С С1 та власне авто ,на наступній рік планую відкривати ще 2 категорії , Д Д1 .Маю велике бажання знайти працю з преспективою ,карєрним ростом, згідний викладатися на 100%. Хоббі займаюся вирощуванням столових виноградних сортів, маю невеликий власних виноградник , якщо моє Резюме вас зацікавило , телефонуйте ,та при зустрічі розповім всю інформацію про себе детальніше.дякую за увагу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: