Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 квітня 2024 PRO

Анастасія

Адміністратор, бармен, бариста, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бариста

з 05.2021 по 04.2024 (2 роки 11 місяців)
The Coffee, Київ (Роздрібна торгівля)

Організувала всі процеси роботи та допомогла відкрити ще одну кавʼярню для цієї фірми. Працювала з Poster адмін панеллю, робила замовлення всього розхідного товару та продукції, вносила постачання товару та робила інвентаризації . Маю базу постачальників продукції і розуміюся в усіх процесах роботи

Старший бариста-адміністратор

з 10.2020 по 03.2021 (5 місяців)
CoffeeMaster, Київ (Обслуговування. Продаж. Консультація)

Підняла планку з продажів і втілювала ідеї які позитивно впливали на виручку.Готувала напої за дотриманням калькуляцій і стандартів якості. Досягнула підвищення до адміністратора. Розробляла правила для персоналу, співпрацювала з різними постачальниками. Працювала з програмою Poster, створювала тех.карти, проводила інвентаризації,контролювала роботу барист.

Старший бариста

з 11.2019 по 07.2020 (8 місяців)
Кав'ярня «Кекс», Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування і розрахунок гостей.Приготування гарячих і холодних безалкогольних напоїв. Дотримання чистоти. Складання графіку роботи і замовлення товарів. Розробки літнього меню. Приємні бесіди з гостями:)

Адміністратор

з 07.2017 по 07.2018 (1 рік)
Лучеськ ПАБ, Луцк (Сфера обслуговування в громадському харчуванні)

Організовувала дні народження,корпоративи і інші святкові події. Розробляла меню на 100 і більше гостей. Контролювала роботу персоналу.Відкривала і закривала заклад. Зустрічала гостей та проводила їх. Замовляла розхідні товари для закладу.

Офіціант,бармен

з 07.2012 по 08.2017 (5 років 1 місяць)
Золотий Дракон, Луцк (Обслуговування)

Перша робота в сфері обслуговування в якій я отримала підвищення до бармена і також виконувала обов'язки адміністратора.
Обслуговувала весілля, дні народження, корпоративи. Працювала старанно за дотриманням внутрішніх правил. На посаді бармена працювала з касою і розраховувала гостей, також готувала гарячі напої і коктейлі за дотриманням калькуляції.

Освіта

Оваднівський проф.ліцей

Кухар-кондитер, Володимир-Волинський
Середня спеціальна, з 2009 по 2010 (1 рік)

Знання мов

Російська — просунутий

Додаткова інформація

Пунктуальна, відповідальна, стримана,маю величезний досвід спілкування з людьми і витримку. Дуже трудолюбива і педантична до чистоти) Не конфліктна і привітна. Завжди готова навчатися і швидко вчуся

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: