Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 січня 2023 PRO

Ярослава

Менеджер, керуюча рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник директора

з 01.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Sleep & enjoy, Київ (Текстильні вироби)

Sleep & enjoy - це невеличке виробництво моєї сім’ї та магазин, який спеціалізується на турецькому текстилі. Моя роль була в тому, що я займалась закупкою тканин, спілкувалась з клієнтами, вела всі таблиці, займалась переобліком, набір персоналу та проведення співбесід. Також займаюсь таргетованою рекламою та маркетингом.
Наразі можу делегувати ці повноваження іншій людині, тому відкрита знову для закладів громадського харчування і маю невпинне бажання повернутись в цю сферу.

Керуюча закладом

з 05.2020 по 07.2020 (2 місяці)
Illy Espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль касової дисципліни;
2. пропонувати та втілювати або делегувати втілення ідей щодо розвитку закладу;
3. участь та контроль у проведенні інвентаризацій;
4. складати та узгоджувати штатний розклад;
5. покращувати та оптимізувати робочі процеси закладу закупівлі, робота залу, тощо

Звільнилась з роботи по причині сімейних обставин, у зв‘язку з якими переїхала на пів року в іншу країну. З власниками закладу залишилась в хороших стосунках.

Головний адміністратор/керівник підрозділу ресторан

з 05.2019 по 05.2020 (1 рік)
Готельно-ресторанний комплекс «Оново», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід в готельно-ресторанній сфері 3 роки.

Обов'язки на діючій роботі:

1.управління персоналом ресторану ;

2.інвентаризація;

3.складання графіку роботи персоналу,ведення табелю обліку відпрацьованих годин робітників ресторану та кухні;

4.організація та проведення банкетів,фуршетів,корпоративів та інших івентів;

5.ведення документації(звіти,статистики);

6.вирішення конфліктних ситуацій;

7.звортній зв'язок з гостями.

Досягнення:

пропрацювавши менше місяця адміністратором ресторану була підвищена на посаду головного адміністратора. Також в даному закладі певний період була виконучою обов'язки операційного директору комплексу (1.5 місяця)

Хостес-адміністратор

з 04.2018 по 05.2019 (1 рік 1 місяць)
Tsarsky city resort, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Хостес

з 03.2016 по 04.2018 (2 роки 1 місяць)
Tiesto Grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Будучи хостес директор закладу надавала мені можливість приймати банкети.

Освіта

НПУ ім.М.П Драгоманова

Педагогіки і психології, Київ
Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси першої невідкладної медичної допомоги

6 місяців

2019 Треніг Оксани Марусич

«Сервіс, який продає"; 2. "Взаємодія і управління в команді"; 3. "Секрети якісного обслуговування

2018 тренінг Оксани Марусич

1.Азбука ідеального сервісу"; 2."Секрети письмової комунікації" 3. "Мастер телефонних комунікацій".

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навики:

1.знання стандартів сервісу та обслуговування;

2.впевнений користувач R-keeper, Profit, С1, Excel;

3. знання касової дисципліни;

4. вміння швидко і якісно обслужити гостя;

5. вміння працювати при великій завантаженості залу;

6.розглядання скарг споживачів, визначаю їх обгрунтованість та вживаю заходи щодо усунення порушень та недоліків у роботі персоналу;

7. контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залів відповідно до вимог санітарних норм і правил;

8.досвід організації різних івентів з 100% позитивним фідбеком;

9. швидке вирішення адміністративно-організаційних питань;

10. контроль дотримання стандартів обслуговування та якості страв та
якості обслуговування гостей

10. вміння швидко вирішувати конфліктні ситуації з гостями та конфліктами, які виникають в середині колективу;



Риси характеру:

комунікабельна,чесна, ввічлива, трудолюбива, відповідальна та наполеглива. Присутні організаторські та лідерські здібності. В людях ціную чесність та щирість.

Готова працювати над собою, розвиватись та мотивувати інших це робити. Досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі 3 роки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати