Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 липня 2020 PRO

Ольга

Руководитель среднего звена, администратор, экономист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провiдний економiст сектору Мiкро,малий та середнiй бiзнес АТ Ощадбанк

з 02.2018 по 05.2018 (3 місяці)
Ощадбанк, Одесса (Фінанси, банки, страхування)

Обслуживание клиентов микро, малого и среднего бизнеса.

Заступник начальника відділу податкового супроводження підприємств оптової та роздрібної торгівлі спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників МГУ ДФС

з 01.2003 по 08.2016 (13 років 7 місяців)
Cпеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників МГУ ДФС, Одесса (Обслуговування великих платників податкiв)

Оранизацiя роботи вiддiлу. Отримання, перевiрка та аналiз звiтностi пiдприемств. Здійснювала успішний підбір співробітників для свого відділу (співбесіда, складання графіків з етапами навчання, оцінка результатів роботи після закінчення випробувального терміну). Приймала участь у конкурсних комісіях, комісіях з вирішення спірних питань, розгляду скарг та засідань «круглих» столів. Оформлення протоколів засідань. Складання наказів, їх узгодження і розсилка. Розробка посадових інструкцій (або внесення змін до діючих), положень відділів. Табелювання співробітників. Складання звітної документації в Excel і Word форматах та виконання завдань керівництва.
10 - річний досвід ведення переговорів з представниками підприємств (особисті зустрічі, "холодні" переговори). Ділове листування з клієнтами і установами (російською та українською мовами). Грамотна мова і правопис. Досвід роботи з документами. Знання ділового етикету. Уміння вирішувадвти конфлікти.

Освіта

Одесский государственный морской университет

Экономики и управления,менеджер-экономист, Одесса
Вища, з 1996 по 2002 (5 років 11 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Бітрікс24

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Інвалідність

Друга група.
Инвалидность постоянная. Гипертонический криз. Работе не помешает

Додаткова інформація

Аналітичне мислення, урівноважена, комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована, стійка у стресових ситуаціях, готова до навчання та маю здатність швидко навчатися, вміння швидко орієнтуватись в складній ситуації та самостійно приймати рішення, аккуратна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: