Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 липня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5082292

Аудитор, бухгалтер-ревізор, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Контролер-ревізор

з 05.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
Сервісна компанія, яка надає підприємствам нафтогазової галузі спеціалізовані послуги, що дозволяють замовникам збільшувати видобуток.

Обов`язки:
Майже ті самі, що вказані в попередньому підприємстві.

Начальник сектору з контрольно - ревізійної роботи

з 06.2013 по 04.2019 (5 років 10 місяців)
Філія бурове управління «Укрбургаз» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», Красноград (Найбільше бурове підприємство в Україні по виконанню повного спектру робіт з будівництва свердловин. До його складу входять 4 відділення бурових робіт та відділення технологічного транспорту та спецтехніки.)

Обов’язки:
Безпосереднє підпорядкування директору.
Виконання окремих доручень директора їх організація та контроль.
Керівництво сектором з 5 підлеглих.
Підготовка наказів, розпоряджень на проведення планових, позапланових перевірок, службових розслідувань (перевірок), раптових суцільних або вибіркових інвентаризацій, а також підготовка за результатами ревізій (перевірок) наказів та розпоряджень, з урахуванням погоджених з керівництвом пропозицій.
Проведення планових і за спеціальними завданнями, документальних ревізій (перевірок) виробничої та фінансово – господарської діяльності відділень з питань ефективності використання фінансових і матеріальних ресурсів, збереження грошових коштів і товарно-матеріальних цінностей; правильності і достовірності ведення бухгалтерського обліку і звітності, фінансових, кредитних та розрахункових операцій, дотримання касової дисципліни; правильності списання основних засобів, малоцінного інвентарю, матеріальних цінностей, паливно-мастильних матеріалів, запасних частин; раціонального використання технологічного транспорту і спеціальної техніки.
Проведення інвентаризацій паливно – мастильних матеріалів, основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів та проведення контрольних оглядів, запусків, замірів.
Оформлення результатів ревізій (перевірок), з описанням встановлених порушень, з відповідними посиланнями на норми чинного законодавства та внутрішніх розпорядчих документів.
Своєчасне надання на розгляд керівництву, звітів про проведення ревізій (перевірок), інформації про виявлені грубі порушення фінансової дисципліни, а також про факти перекручення звітності, зловживань, розтрат, розкрадання коштів та матеріальних цінностей, про обставини і умови, які сприяли здійсненню вказаних порушень і зловживань, а також надання пропозицій про заходи попередження подібних випадків у подальшому, притягненні винних осіб до відповідальності і відшкодуванню заподіяних збитків.
Неодноразова участь в комплексних документальних ревізіях виробничої та фінансово-господарської діяльності Філій АТ “Укргазвидобування”, згідно з наказами АТ “Укргазвидобування”.

Досягнення:
По наслідках ревізій (перевірок), службових розслідувань, керівництвом прийняті управлінські рішення (накази, розпорядження) за якими відповідальні особи притягнуті до дисциплінарної та матеріальної відповідальності, а деякі матеріали перевірок передані до правоохоронних органів. Встановленні інвентаризацією лишки оприбутковані, а нестачі та безпідставно списані товарно – матеріальні цінності, відшкодовані винними особами, шляхом перерахування коштів на рахунок підприємства.
Навести більш детальні приклади по вищевказаним досягненням не уявляється можливим в зв’язку з забороною розголошення відомостей, що становлять комерційну таємницю та конфіденційну інформацію підприємства.

Старший бухгалтер – ревізор сектору з контрольно – ревізійної роботи.

з 08.2004 по 06.2013 (8 років 10 місяців)
Філія бурове управління «Укрбургаз» Акціонерного товариства «Укргазвидобування», Красноград (Вказана в попередній формі)

Освіта

Харківський державний економічний університет (зараз Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця)

Факультет «Облік і аудит», кваліфікація спеціаліст з обліку і аудиту. Денна форма навчання., Харьков
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта: З 01 вересня 2003 року по 12 жовтня 2004 року – вища школа менеджменту Харківського національного економічного університету (зараз Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця) зі спеціальності «Менеджмент організацій» – присвоєно кваліфікацію менеджер – економіст. Денна форма навчання.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office 1С:Підприємство MS Outlook

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Готовність до відряджень.
Готовність до ненормованого робочого дня та оперативної реакції на можливі форс - мажори з метою їх усунення.
Водійське посвідчення (відкриті кат. А1; А; В1; В; С1; С)
Автомобіль.
Закордонний паспорт.
Рекомендації за вимогою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: