Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5087766

Оператор котельні, 11 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор котельні

з 10.2018 по нині (5 років 6 місяців)
Послуги для населення та бізнесу

Обслуговування водогрійних котлів із сумарною теплопродуктивністю до 1 Гкал/год. Розпалювання, пуск і зупинка котлів та живлення їх водою. Регулювання горіння палива. Стеження за допомогою контрольно-вимірювальних приладів за рівнем води в котлах, тиском пари і температурою води, що подається в опалювальну систему. Обслуговування тепломережної бойлерної установки, розташованої в зоні обслуговування основного агрегату. Функції контролю з деаерації води. Здійснення пуску і зупинки насосів, двигунів, вентиляторів та інших допоміжних механізмів, тощо. Інші технічні дії (за необхідності).

Освіта

Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат Чернігівської обласної ради

Оператор котельні, Чернігів
Середня спеціальна, з 2018 по 2018 (4 місяці)

Допуск до робіт по обслуговуванню парових та водогрійних котлів, що працюють на рідкому та газоподібному паливі.
Посвідчення від 26.09.2018 року про право виконання робіт з підвищеною небезпекою.
Присвоєна кваліфікація: II розряд.

Знання і навички

Користувач ПК Оператор котельні (рідке та газоподібне паливо)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Завдання та обов'язки.
Обслуговує водогрійні та парові котли з сумарною теплопродуктивністю до 12,6 ГДж/год. (до 3 Гкал/год.) або обслуговує в котельні окремі водогрійні або парові котли з теплопродуктивністю котла до 21 ГДж/год. (до 5 Гкал/год.), які працюють на рідкому та газоподібному паливі або електронагріванні. Здійснює розпалювання, пуск та зупинку котлів і живлення їх водою. Регулює горіння палива. Стежить за допомогою контрольно-вимірювальних приладів за рівнем води в котлі, тиском пари і температурою води, що подається в опалювальну систему. Обслуговує тепломережні бойлерні установки або станції м'ятої пари, розташовані в зоні обслуговування основних агрегатів із сумарним тепловим навантаженням до 42 ГДж/год. (до 10 Гкал/год.). Очищає м'яту пару та проводить деаерацію води. Здійснює пуск і зупинку насосів, двигунів, вентиляторів та інших допоміжних механізмів. Чистить арматуру та прилади котла. Бере пасивну участь у ремонті устаткування, що обслуговує.

Повинен знати.
Принцип роботи котлів, що обслуговуються, склад теплоізоляційних мас та основні способи теплоізоляції котлів і паротрубопроводів; правила поводження з газом та устаткуванням, що знаходиться під напругою; призначення та умови застосування простих і середньої складності контрольно-вимірювальних приладів; будову та режими роботи устаткування тепломережних бойлерних установок або станцій м'ятої пари.

Кваліфікаційні вимоги.
Повна загальна середня освіта та професійна підготовка на виробництві, без вимог до стажу роботи.

Бажана зміна: 1/3 (зміна/доба через три).
Оплата: від 1500 грн./зміна (доба).

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: