Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 листопада 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5101491

Адміністратор, бариста

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Акушерка

з 03.2017 по нині (7 років 1 місяць)
Народження немовлят

Обов'язки акушерки:
1. Проводить лікувально-профілактичну санітарно-освітню роботу, догляд за пацієнтами відповідно до профілю відділення під керівництвом лікаря.

2. Проводить підготовчу роботу для лікувально-діагностичної діяльності лікаря акушера-гінеколога і власної діяльності.
3. Здійснює лікувально-діагностичну допомогу вагітним, породіллям, породіллям, гінекологічним хворим за призначенням лікаря або спільно з ним у відділенні, на прийомі в жіночій консультації, вдома.

4. Надає медичну допомогу при неускладнених пологах самостійно або з лікарем акушером-гінекологом при патології пологів, післяпологовому періоді, проводить первинну обробку і при необхідності первинну реанімацію новонароджених.

5. Надає невідкладну долікарську медичну допомогу при гострих захворюваннях і нещасних випадках за профілем діяльності з подальшим викликом лікаря або направленням пацієнта в лікувально-профілактичний заклад.

6. Повідомляє лікаря акушера-гінеколога, старшої акушерці, завідуючого відділенням або чергового лікаря про екстремальні ситуації в стані пацієнтів, подіях у відділенні, палатах, кабінетах.

Освіта

Білоцерківський медичний коледж

Акушерська справа, Біла Церква
Середня спеціальна, з 2014 по 2017 (2 роки 5 місяців)

Наука акушерства не повинна розглядатися як частина терапії або хірургії . Для спеціального вивчення його потрібні не тільки пізнання, черпає в згаданих двох науках, але знайомство з цілою низкою спеціальних відомостей, нічого спільного з іншими галузями медицини не мають. Ось чому вивчення акушерства обумовлює існування особливої клініки, в якій після попередньої підготовки в медичній і хірургічній клініках викладається патологія і терапія пологового періоду.

Крім того, велика увага при навчанні в університетах приділяється кесаревого розтину , показанням до якого є неможливість нормальних пологів , коли останні викликають побоювання за життя матері і дитини - наприклад, при вузькому тазі роділлі , будь-яких патологіях у розвитку плоду, багатоплідної вагітності .

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Вік - 21 рік.
Сімейний стан - не одружена, дітей немає.
Наявність закордонного паспорта.
Диплом масажиста.
В медицині працюю 2роки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: