Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 жовтня 2018

Сергей

Инженер-землеустроитель, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

У 2009 році поступив на навчання у Харківський національний аграрний університет ім. В.В.Докучаєва на факультет інженерів землевпорядкування спеціальності „Землеустрій та кадастр”.
У 2014 році закінчив навчання у ХНАУ ім. В.В. Докучаєва та отримав диплом спеціаліста за галуззю знань „Геодезія і землеустрій” напрямку підготовки „Геодезія, картографія і землеустрій”, спеціальності „Землеустрій та кадастр”
Після закінчення університету наприкінці 2014 року працював у Липоводолинській районній державній адміністрації на посаді «Спеціаліст» відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства. З 2015-2018р. працював у Липоводолинській селищній раді на посаді «спеціаліст-землевпорядник».
Знання мов: вільно володію українською та російською мовами, англійською володію на початковому рівні.
Інше:
Вік: 26 років
Сімейний стан: не одружений
Наявність дітей: не маю
Наявність водійських прав: маю права на категорії «В»і «С»
Наявність шкідливих звичок: шкідливих звичок не маю



Професійні навички та знання:
Досконало володію комп’ютерною та офісною технікою, маю досвід роботи в операційній системі Windows та програмах Microsoft Office Word, Excel, AutoCAD.
Володію знаннями щодо основних Законів та нормативних актів України, які стосуються роботи місцевих органів влади у сфері земельних відносин.

Вмію застосовувати норми чинного земельного законодавства та інших нормативно-правових актів, що регулюють земельні відносини, а також дотримуватися етики та культури ділового листування та спілкування. Приймав безпосередню участь в підготовці матеріалів для оформлення договорів на право користування землею, в тому числі на умовах оренди. Володію навичками оформлення земельних ділянок у власність чи користування з відповідним розробленням документації із землеустрою.
Особисті якості :
Комунікабельність, пунктуальність, креативний та цілеспрямований підхід до вирішення поставлених завдань . Швидко навчаюсь .

Судимості не маю і під слідством не перебуваю, не притягувався до кримінальної або адміністративної відповідальності за вчинення корупційних діянь раніше.

Схожі кандидати

Інженер-землевпорядник, працівник ЦНАП
Харків, Дніпро , ще 6 міст

Інженер-землевпорядник, консультант, менеджер
10000 грн, Харків, Івано-Франківськ, Долина

Инженер-геодезист
25000 грн, Харків, Дніпро , ще 2 міста

Інженер-землевпорядник
30000 грн, Харків, Дистанційно

Прораб, инженер-строитель, геодезист
45000 грн, Харків

Інженер-землевпорядник
38000 грн, Харків, Дніпро , ще 5 міст

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: