Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 жовтня 2018

Людмила

Начальник юридичного відділу, юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ярмолюк Людмила Володимирівна

м. Кривий Ріг, Центрально – Міський район
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
незаміжння, маю двох доньок

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Отримати посаду начальника юридичного відділу або юрисконсульта з метою застосування добутих знань та досвіду, юридичний супровід підприємства у різних інстанціях.
Кваліфікація: Я маю успішний досвід у судовій практиці; написання позовних заяв, клопотань, заяв; подача заяв та участь у кримінальному провадженні; складання договорів різної складності, підготовка протоколів розбіжностей; оскарження постанов та незаконно накладених штрафів, повернення надмірно сплачених податків; підготовка та проведення Акціонерних зборів; підготовка та сдача завітів Акціонерних зборів; підготовка протоколів Наглядової ради та засновників товариства; визнання прав власності та внесення змін; внесення змін до установчих документів товариства; підготовка договорів аренди землі, додаткових угод та отримання Витягів; підготовка документів та отримання Ліцензій; надання консультацій керівництву та співробітникам з різних питань правового характеру; аналіз документів.
Маю можливість їздити у відрядження.
Освіта: Маю повну юридичну освіту, у 2006 році закінчила Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій (спеціаліст), спеціальність менеджер – юрист.
Досвід роботи:
З березня 2017 року і по вересень 2018 року працювала начальником юридичного відділу Приватного акціонерного товариства "ЕЛЕКТРОГРАД".
З березня місяця 2016 року і по лютий 2017року працювла юристом наТОВ "ГЕРМЕС і АК". В мої обов’язки входило: - оскарження рішень-повідомлень, подача заяв та скарг до податкової інспекції; - розробка всіх видів договорів; - розробка посадових інструкцій; - написання та подача позовних заяв; - написання та подача адміністративних позовів та заперечень; - написання та подача заяв та скарг на дії або бездіяльність держслужбовців; - участь у судових та кримінальних провадженнях в інтересах підприємства; - подача заяв та скарг на рішення, дії і бездіяльність державного виконавця; - надання консультацій керівництву з різних питань правового характеру. В своїй практиці маю чимало виграшних справ у судах різних інстанцій та державних органах.
З 2011 року працювала регіональним представником Київського юридичного об’єднання «Правова Столиця» на посаді юриста. Консультації, представлення інтересів в судах, вирішення питань в державних органах (виконавча служба, реєстраційна палата, податкова інспекція, пенсійний фонд України), представлення інтересів в нотаріальних конторах, складання процесуальних документів (позовні заяви, заяви, клопотання, договори, внесення змін до установчих документів). Відрядження по Україні.
З 2010 року по 2011 рік працювала юристом в СК «Еталон». Складання необхідних документів та заяв для клієнтів страхової компанії внаслідок ДТП, супровід клієнта страхової компанії у судах та присутність при технічній експертизи автотранспорту.
З 2007 року по 2010 рік працювала юристом в фірмі «Партнер». Консультації, представлення інтересів в судах, складання договорів представлення інтересів, договорів оренди нерухомого майна, аналіз документів на нерухоме майно та підготовка документів для підписання договорів купівлі – продажу.
З 2006 року по 2007 рік працювала юрисконсультом в політичній партії. Консультації громадян, складання позовних заяв, клопотань, заяв до різних державних органів.
Додаткові відомості: Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію українською та російською мовами. Вільно знаходжу спільну мову з колегами. Знаходжу вихід з будь-якої проблема, що виникла.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: