Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 жовтня 2018 PRO

Денис

Копірайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант-промоутер

з 04.2018 по 05.2018 (1 місяць)
ТОВ "Алтім ЛТД", Київ (Просування продукції замовника)

Протягом чотирьох тижнів, кожну п'ятницю та суботу, я приходив до супермаркету NOVUS, де одягав спеціальну форму і повинен був стояти біля прилавку з вином ТМ "INKERMAN" та пропонувати відвідувачам купити товар саме цієї торгової марки. Мені потрібно було знати історію бренду, усю продукцію ТМ "INKERMAN" та вільно володіти інформацією про неї. Коли відвідувач заходив до прилавків з вином, я запитував яке вино він обирає (біле/червоне, сухе/напівсухе/напівсолодке) і, відповідно до отриманої інформації, рекомендував ту чи іншу пляшку вина. Серед усіх консультантів-промоутерів, мені вдалося увійти в трійку лідерів за кількістю проданого товару.

Освіта

Державний Університет Телекомунікацій

Навчально-науковий інститут менеджменту та підприємництва, Маркетинг, Київ
Незакінчена вища, з 2017 по 2021 (3 роки 9 місяців)

Навчаюся на другому курсі Державного Університету Телекомунікацій. Спеціальність яку я вивчаю - маркетинг, а з третього курсу буду детальніше вивчати інтернет-маркетинг.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Навчання дається мені досить легко, тож легко зможу пристосуватися до нової роботи, старанний та уважний, стресостійкий. Досить добре знаю англійську мову. I have an upper intermediate level of spoken English and advanced level of written English.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: