Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 травня 2022

Светлана

Реабілітолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Данильченко Світлана Олександрівна
• Дата народження: 24.04.1991г.
• Сімейний стан: одружена
• Діти: дочка, 4 роки.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта
З 2008 по 2012р. отримала диплом бакалавра, в 2013р. отримала диплом магістра з фізичної реабілітації. СумДПУ ім. А. С. Макаренка каф. Здоров'я людини і фізичної реабілітації, «Фізична реабілітація» 2008-2013г.
Досвід роботи
У 2011 р. проходила практику в Сумському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів, «Сумський спеціалізований дошкільний навчальний заклад №20». У функціональні обов'язки входили: проведення лікувального, відновлювального, класичного масажу дітям з вадами ОРА. Проводила індивідуальні заняття з ЛФК.
З жовтня 2012р. працювала інструктором ЛФК. Приватний загальноосвітній навчальний заклад I-II ступенів «Свято-Миколаївська школа». У функціональні обов'язки входили: розробка тренувальної програми та інтеграція з навчальною програмою. Проведення первинної діагностики порушень постави у дітей різного шкільного віку (6 - 13 років). Проведення групових та індивідуальних зайнять з ЛФК та лікувального масажу. Проведення опитування та анкетування серед батьків та учнів для корегування програми тренувань.
З липня по листопад 2013 року - фітнес-інструктор жіночих програм. Тренування Fit Curves.
З листопада 2013 р. – липень 2016р. - старший методист-інструктор ЛФК в Міжнародному Центрі корекції постави О.О. Слінько міста Київ, Львів. У функціональні обов'язки входили: проведення індивідуальних та групових зайняти з ЛФК за авторською методикою О. О. Слінько. Виготовлення індивідуальних зліпків стоп для виготовлення лікувальних устілок. Проведення фізіотерапевтичних процедур. Проведення навчання, та контроль виконання плану зайняття підлеглими інструкторами, та реабілітологами. Асистування при проведенні діагностики та консультацій клієнтів. Ведення індивідуальних карток клієнтів.
У листопаді 2014 року на базі УКШ (Української комерційної школи) пройшла курс програми навчання базової підготовки оцінювачів. Спеціальності 1.1. Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості); 1.2. Оцінка машин і обладнання; 1.3. Оцінка колісних транспортних засобів; 1.7. Оцінка рухомих речей, крім тих, які віднесені до машин, обладнання, колісних транспортних засобів, літальних апаратів, судноплавних засобів, та тих, що становлять культурну цінність. Отримала сертифікат Української комерційної школи про проходження курсів оцінщиків.
Квітень - червень 2019 р. - інструктор ЛФК в центрі кінезіотерапії. Проведення діагностичних занять, ведення лікувальних програм.
З липня 2019р. по сьогоднішній день - реабілітолог в "Центрі реальної інклюзії Ерудит". До функціональних обовязків входить проведення занять за авторською фізкультурною методикою "3с-терапія", автором якої є Пол Кожокару.

Особисті якості
Виконавча, відповідальна, ініціативна, наполеглива, адекватно реагую на критику, вільно взаємодію з командою, психологічно стійка, вмію домагатися поставлених цілей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: