Резюме від 23 лютого 2020 PRO

Шилко Сергій Анатолійович

Технолог-розробник харчової промисловості, 25 000 грн

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Вік:
44 роки
Місто:
Київ
Готовий до переїзду в:
Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кременчук, Львів, Одеса, Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Технолог розробки та впровадження нових та тюнінг продукції

з 01.2018 по нині (2 роки 1 місяць)
Технологічна академія талантів, КИЇВ (харчові підприємства України та закордонні)

Десятки успішних проектів, реалізовані зусиллями технологів-практиків, що дистанціно та на виробничих потужностях виробників впровадили у масове виробництво фантазії керівників підприємств, підвищили рівень кваліфікації персоналу шляхом консультації протягом проекту та на умовах абонентського обслуговування


Освіта

вищі навчальні заклади, технікуми, ліцеї

Різні, різні
Вища, з 09.1975 по 11.2018 (43 роки 2 місяці)

дісвід теоретичних знань та практик


Додаткова інформація

Якщо Ви працюєте над новинками - пропонуємо робити це разом!

Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг - наш бізнес, що за півроку вже нараховує десятки запусків!

Наші розробки допоможуть Вам в стислі терміни випустити новинки чи тюнінгувати Ваші продукти, які Ви бачите по-іншому, для чого є багатий досвід наших технологів, що спеціалізуються в різних напрямах харчових виробів!

Тим цікавіше з нами працювати в 2018му, поки закордонні проекти не підняли наші цінники!

Перелік продуктів, що Ви можете втілити за допомогою наших спеціалістів, наступний:

Кондитерські вироби, а саме:
- кондитерські & шоколадні глазурі
- пралінові начинки & цукерки
- помадні цукерки
- сбивні цукерки
- жувальні цукерки
- пастила, лукум
- нуга, двуслойні батони
- цукерки «асорті»
- мармелад
- карамель
- шоколад
- кріспі
- ірис
- макарон
- маршмеллоу
- зефіри, в т.ч. “angel kisses”

Термостабільні та нетермостабільні начинки:
- начинки фруктові, в т.ч макова
- жирові начинки
- начинки молочні
- Кисломолочні (творожна та імітаційна)
- Згущене молоко
- Іриска (варене згущене молоко)

Борошняні:
- печиво
- пряники
- круасани
- мафіни
- вафлі
- крекер
- слойка
- торти
- хлібобулочні вироби

Згущене молоко
Сир кисломолочний (творог)
Сметана
Сметанний продукт
Сир твердий
Сир плавлений
Сирний продукт
Сирний десерт


Снеки
- Батони зернові
- Батони жувальні
- Батони протеїнові
- Каші швидкого приготування
- Мюслі
- Гематоген

Суміші спортивного харчування
Функціональні напої
Соки та соковмісні напої
Вода столова та "солодка"

Соуси
- кетчупи
- майонези
- соуси креативні

Консервація
Вермішель, спагеті

Звичайні ціни – рецептура/розробка та впровадження– 10 -30 тис.грн


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: