Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 січня 2024 PRO

Игорь

Регіональний директор мережі магазинів, ресторанів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний директор

з 09.2022 по 12.2023 (1 рік 3 місяці)
Пельмень‘є, Київ (Харчова промисловість)

- Загальне управління мережею магазинів
- Розвиток продажів за поточними проектами, пошук та підключення нових контрактів;
- Розвиток якісної та кількісної дистрибуції в цільових сегментах та збільшення фінансових показників;
- Контроль рівня дебіторської заборгованості;
- Здійснення контролю витрат та їх оптимізація;
- Проведення комплексу заходів для забезпечення безпеки ТМЦ
компанії.

Керуючий

з 03.2019 по 09.2022 (3 роки 6 місяців)
Форсаж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та запуск з нуля. Підбір персоналу, навчання. Налаштування всіх бізнес-процесів. Встановлення та навчання необхідних програм для роботи.

Керуючий (start up по вікриттю Фуд-корт)

з 10.2018 по 02.2019 (4 місяці)
ТОВ "Спял", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створення проекту, вибір концепції
- Будівництво та введення в експлуатацію
- Розробка плану, стратегії та бюджету розвитку
- оцінка діяльності підприємства
- робота з постачальниками (моніторинг цін, вибір вигідних умов)
- Підбір необхідного обладнання, інвентарю та матеріалів для роботи закладу
- складання посадових інструкцій, правил внутрішнього трудового розпорядку
- проведення тренінгів з персоналом.

Керуючий ресторана

з 06.2017 по 09.2018 (1 рік 3 місяці)
Розважальний комплекс Alex, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Робота з фінансовою звітністю
• Бюджетування витрат на поточний період
• Підтримка та покращення фінансових показників об'єкта
• Управління продуктом (контроль якості продукції на всіх етапах, робота з постачальниками, контроль та управління food cost)
• Підтримка рівня сервісу, відповідно до стандартів компанії
• Підвищення лояльності гостей ресторану (особисте знайомство з новими та спілкування з постійними гостями, виявлення потреб, вплив на загальну оцінку від візиту).

Керуючий мережі барів

з 04.2014 по 05.2017 (3 роки 1 місяць)
Мережа фітнес клубів Sport Life, Київ (Краса, фітнес, спорт)

• Відкриття барів з нуля
• Планування доходів та витрат
• Складання зарплатної відомості та нарахування заробітної плати
• Ведення фінансової звітності підприємства
• Формування мотиваційних програм персоналу
• Управління персоналом (добір, адаптація та орієнтація, навчання, утримання персоналу, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників), облік робочого часу, дисциплінарний контроль.
• Розробка штатного розкладу, складання графіків, табелів
•Робота з постачальниками
• Впровадження стандартів та контроль їх виконання

Керуючий кафе

з 11.2010 по 01.2014 (3 роки 2 місяці)
Ресторан Щедрий Пан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття кафе з нуля
• Робота над пошуком постачальників на всі групи товарів (прод., Пром., Техніч.)
• Формування бюджету
• Ціноутворення
• Робота з пошуку та впровадження програмного забезпечення для кафе
• Підбір, навчання, мотивація персоналу, контроль за дотриманням стандартів роботи;
• Планування та контроль усіх статей витрат, їх оптимізація;
• вивчення потреб гостей, аналіз ефективності реклами, вивчення конкурентів.

Старший адміністратор

з 05.2009 по 10.2011 (2 роки 5 місяців)
ТОВ Півкофф Кавярня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Здійснення безперебійної роботи ресторану
• Контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, технічний персонал)
• Складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого часу
• Організація та проведення банкетних заходів
• Підбір та навчання персоналу, проведення тренінгів
• Проведення інвентаризації
• Робота в програмі R-Keeper
• Робота в залі
• Приймання замовлень
• Організація та підготовка залу до заходів, банкетів.

Керуючий баром

з 09.2007 по 04.2009 (1 рік 7 місяців)
Кальян бар Султан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття закладу з нуля
• Вирішення адміністративно-організаційних питань, пов'язаних із функціонуванням закладу
• Забезпечення виконання стандартів сервісу та якості (якості обслуговування гостей, координування роботи кухні та бару з роботою залу)
• Підбір, навчання та розвиток персоналу (навчання сервісу, продажам, стандартам роботи)
• Участь у просуванні закладу та формуванні бренду (розробка маркетингових заходів та PR-акцій спрямованих на залучення нових гостей, стабільну відвідуваність закладу)
• Проведення інвентаризацій, підготовка щоденної звітності та касової документації.

Офіціант

з 02.2007 по 11.2007 (9 місяців)
Аrena City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 10.2005 по 09.2006 (11 місяців)
Готель Оберіг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський Національний Торгівельно-економічний Університет

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

ВПУ-10

Кухар, бармен, офіціант, Київ
Середня спеціальна, з 2003 по 2005 (2 роки)

Знання і навички

MS Office R-Keeper Poster D2 System Solaris

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості
Відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, старанність, організаторські здібності, лідерські якості, вміння створити єдину згуртовану команду, яка працює на результат.

Водійське посвідчення
Водійські права категорії В". Наявність власного автомобіля.

Ціль
При управлінні переслідую пріоритетну мету - зробити проект прибутковим і успішним.

Реалізувати свої здібності, знання та досвід на посаді Директора або Керуючого кафе, барів, ресторанів або мереж ресторанів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: