Резюме від 15 листопада 2018 PRO

Саноцька Вікторія Володимирівна

Адміністратор, сушист, кухар, бариста, 8 000 грн

Повна зайнятість.

Вік:
21 рік
Місто:
Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Працівник ресторану

з 04.2018 по 09.2018 (5 місяців)
тукамі, Львів (ресторан)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Старший зміни

з 01.2018 по 04.2018 (3 місяці)
уже тут, Львів (доставка їжі)

якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
проведення та участь в інвентаризаціях;
контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
дотримання порядку та чистоти на кухні;
організація командної роботи на кухні

Сушист

з 09.2017 по 01.2018 (4 місяці)
хіреш клуб, Львів (ресторан)

-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповіднодо технологічних карт;
-розробка меню, тех. карт;
-проведення та участь в інвентаризаціях;
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні;

Старший зміни

з 03.2017 по 09.2017 (6 місяців)
панда суші, Львів (доставка їжі)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Менеджер

з 03.2016 по 03.2017 (1 рік)
Візовий центр, Львів (допомога у відкриті віз)

консультація
підготовка документів
страхування
пошук людей


Освіта

лдуфк

Фізичне виховання, Львів
Незакінчена вища, з 09.2015 по 05.2019 (3 роки 8 місяців)


Професійні та інші навички

Баристи (1 рік досвіду)
Середній, 1 рік тому.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Резюме за містами

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: