Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 листопада 2018 PRO

Вікторія

Адміністратор, сушист, кухар, бариста, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Працівник ресторану

з 04.2018 по 09.2018 (5 місяців)
тукамі, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Старший зміни

з 01.2018 по 04.2018 (3 місяці)
уже тут, Львів (Транспорт, логістика)

якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
проведення та участь в інвентаризаціях;
контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
дотримання порядку та чистоти на кухні;
організація командної роботи на кухні

Сушист

з 09.2017 по 01.2018 (4 місяці)
хіреш клуб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповіднодо технологічних карт;
-розробка меню, тех. карт;
-проведення та участь в інвентаризаціях;
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні;

Старший зміни

з 03.2017 по 09.2017 (6 місяців)
панда суші, Львів (Транспорт, логістика)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Менеджер

з 03.2016 по 03.2017 (1 рік)
Візовий центр, Львів (допомога у відкриті віз)

консультація
підготовка документів
страхування
пошук людей

Освіта

лдуфк

Фізичне виховання, Львів
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

Баристи

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: