Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 грудня 2018 PRO

Галина

Гол. спеціаліст, пров. економіст, заст. начальника, керівник, помічник бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проектів управління транзакційного бізнесу

з 09.2017 по 02.2018 (5 місяців)
ПАТ «ЮНЕКС БАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Розробка та погодження договорів з підрозділами банку; супроводження процесу співпраці з партнерами в частині розрахунків, звітності (реєстрів в Excel), документообороту; контроль своєчасності розрахунків з компаніями-партнерами; звірка реєстрів, виявлення та аналіз причин розходження отриманих даних; тестування програмного забезпечення, призначеного для впровадження сервісів та послуг; повний супровід від початку реалізації до запуску програмного комплексу на промисловому середовищі Банку: написання ТЗ, написання інструкцій для користувачів та навчання, надання прав доступу користувачам, налаштування друкованих форм; виявлення та усунення помилок.

Головний спеціаліст Управління розвитку банківських платіжних карт

з 11.2015 по 07.2017 (1 рік 8 місяців)
ПАТ «Діамантбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження понад 50 компаній-партнерів в частині розрахунків, звітності (реєстрів в Excel), документообороту; контроль розрахунків з компаніями; підготовка документів по роботі Банку з контрагентами, підготовка договорів та підписання актів виконаних робіт за місяць; звірка отриманих від компаній реєстрів в Excel (більше 50), виявлення та аналіз причин розходження отриманих даних; щоденний контроль наявності та руху коштів на транз. рахунках партнерів, відповідно до умов укладених договорів та рішень Кредитного комітету.

Провідний економіст відділу супроводу операцій з платіжними картками (БЕК-ОФІС)

з 02.2008 по 10.2015 (7 років 8 місяців)
ПАТ «Діамантбанк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження розрахунків з Процесинговим центром, Банками-контрагентами та міжнародними платіжними системами Visa, Master Card; бухг. облік операцій завантаження, розвантаження банкоматів, нестач/надлишків в банкоматах та операцій видачі готівки через банкомат; формування та відображення бухг. проводок за операціями з платіжними картками в ОДБ «Scrooge», які сформовані в картковому програмному комплексі «IS-CARD»;звірка балансу по рахункам фізичних і юридичних осіб із використанням платіжних карток; розрахунки за операціями списання комісії в рамках послуги Priority Pass; проведення розрахунків за спірними та опротестованими операціями, здійсненими із використанням платіжних карток (Chargeback, Representment, Reversal);супроводження постанов про накладання/зняття арештів на кошти, що обліковуються на карткових рахунках; аналіз сум в іноземній валюті, отриманих від банків-нерезидентів на поповнення карткових рахунків; зарахування з/п на картрахунки співробітникам банку; зарахування пенсій на к/р; контроль надходження коштів на поповнення корпоративних карткових рахунків; проведення безготівкових переказів по БПК згідно доручень клієнтів; перекази по платіжним дорученням; підготовка інформації для формування звітності за операціями з платіжними картками; супроводження кредитних продуктів: встановлення лімітів, нарахування процентних та комісійних доходів, моніторинг погашення строкової заборгованості, облік несанкціонованої та простроченої заборгованості, нарахування штрафних санкцій, передбачених кредитними договорами та встановленими параметрами; формування заяв продаж та купівлі валют для міжбанк. ринку; щоквартальна звітність до Фонду Гарантування вкладів; моніторинг Гарантійного депозиту та Кореспондентських рахунків.

Кредитний Інспектор

з 09.2007 по 03.2008 (6 місяців)
АТ «Дельта банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення нових клієнтів;
продаж кредитних продуктів;
підписання договорів страхування та кредитування;
контроль за погашенням кредитів та заборгованості;
ведення щоквартальної звітності.

Освіта

Житомирський Державний Університет ім. Івана Франка

Історія та Правознавство, .
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси: «Бухгалтер» та «Оператор ПК»; «Секретар-діловод»

2007

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Ведення звітності IS-Card Операційні системи АБС Scrooge SR-Bank ProFIX

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Організована, пунктуальна і комунікабельна в професійному відношенні, аналітичний склад розуму, наполеглива, чесна, відповідальна та уважна в роботі, вмію працювати з людьми та в команді, легко навчаюсь, прагну до набуття нових навиків та знань.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: