Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Віталій

Викладач математики, фізики

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

IB, A-level, IGCSE Maths and Physics Tutor

з 01.2011 по нині (13 років 3 місяці)
фріланс, Київ (Освіта, наука)

Індивідуальні заняття з математики і фізики по міжнародній IB (International Baccalaureate) Diploma Programme і британських програмах A-level, GCSE/IGCSE. Підготовка до математичної частини тестів SAT, ACT.

Освіта

КНУ

Фізичний факультет, Київ
Вища, з 2001 по 2011 (10 років)

з відзнакою, кандидат физико-математических наук (фізика твердого тіла). Лауреат преміі ім. Тараса Шевченка за цикл наукових робіт з фізики твердого тіла.

Знання і навички

Youtube канал @mathsphysicstutor6543 Відеоуроки Ibtutor.online Сайт: ibtutor.online

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Репетитор з багаторічним досвідом. Індивідуальні заняття, в тому числі на англійській мові. Якість можете оцінити на моєму ютуб-каналі
@mathsphysicstutor6543
Досконально в повному обсязі IB (International Baccalaureate) Diploma Programme Maths SL & HL, Physics SL & HL: заняття як на постійній основі, так і інтенсив у форматі екзаменаційних питань. Допомога учням міжнародних шкіл Києва (The British International School, Kiev International School, Pechersk International School) і учнів на англійській мові в будь-якій країні світу. В наявності всі необхідні матеріали: підручники, question bank, past papers. Останній результат учня: (The British School Kiev) IB Maths AA HL 7/7. Заняття з програми A-level Maths & Physics. GCSE / IGCSE Maths, Physics, Chemistry. Останні результати учнів: IGCSE Edexcel Mathematics 8/9, Cambridge IGCSE математика А, физика А, химия А. A-level Edexcel Maths прогрес з E до B. Розгляд основних законів, концепцій та їх застосування коротко, але при цьому повно і всебічно. Систематизація і узагальнення матеріалу, створення цілісної картини предмета, включаючи підводні камені, нюанси, альтернативні методи рішення, які можуть призвести до правильної відповіді. Розгляд основних законів, концепцій та їх застосування коротко, але при цьому повно і всебічно. Підготовка до SAT, ACT (математична частина). Максимум практики на прикладах, максимально наближених до реальних тестів. Вироблення стратегії правильного розподілу сил і часу на тестах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: