Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 липня 2020

Сергей

Руководитель административно-хозяйственного департамента, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word HCL Notes Бюджетування

Додаткова інформація

Ключові навички:
Адміністративно-господарська діяльність, закупівля товарів і послуг, ведення переговорів, управління проектами FM, складання договорів, управління нерухомістю, оренда об'єктів нерухомості, оптимізація витрат, формування бюджету, експлуатація нерухомості, відкриття торгівельних закладів, договори підряду, взаємодія з контролюючими органами, участь в тендерних процедурах (закупівлі ,продажі), матеріально-технічне забезпечення, пожежна безпека та таке інше ...

Загальний стаж - 25 років.
Досвід роботи:

2017 р. ПрАТ СК «ІНТЕР-ПОЛІС»
2019 р. Керівник адміністративно - господарського відділу.

Забезпечення життєдіяльності компанії; управління персоналом адміністративно-господарського відділу (секретар, тех. персонал, водії); організація і контроль адміністративно-господарської діяльності; планування та аналіз виконання бюджету відділу, робота з постачальниками ТМЦ, підрядниками та орендодавцями (госп. забезпечення центрального офісу та 12-ть. представництв в регіонах); забезпечення експлуатації офісного обладнання; забезпечення документообігу; координаційно-комунікативна робота; контроль виконання наказів та розпоряджень співробітниками; транспортне забезпечення, облік і контроль витрат ПММ; організація представницьких і корпоративних заходів.


2015 р ФК «КИТ ГРУП» - Київ
2017 р Завідувач хазяйством.

Експлуатація усіх систем забезпечення, організація ремонтних робіт - пошук підрядників та постачальників послуг, контроль якості виконання робіт. Матеріально-технічне забезпечення офісу та відділень, закупівля необхідних матеріалів, інструментів та оргтехніки. Збір первинної бух. документації. Складання звітів, підготовка пропозицій щодо раціонального використання бюджету - господарчих витрат. Проведення інвентаризацій, облік матеріальних цінностей. Робота з орендодавцями (супроводження договорів, розрахунки).
Пошук та підбір приміщень для відкриття відділень ; проведення конкурсного відбору
на БМР з будівництва (реконструкції) відділень, контроль ведення БМР, запуск в експлуатацію відділень (15 об'єктів).


2015 р. ТОВ «Біоклін Україна»
керівник проекту – FM (фасилити
менеджмент).

Проектування послуг, розрахунок собівартості та визначення комерційної ціни. Продаж доп. послуг в рамках аутсорсингу з обслуговування об'єктів нерухомості (офіс «Метінвест», Банк «Форвард» та інше). Розробка та узгодження договорів що належать до компетенції департаменту. Забезпечення всіх видів комунікації з замовником. Безпосередня участь в переговорах,
укладення договорів - надання послуг комплексного обслуговування об'єктів нерухомості.
Розробка, стандартизація та оптимізація бізнес - процесів, оргструктури, документообігу.
Забезпечення навчання та консультації співробітників компанії в рамках своєї компетенції, контроль якості послуг, що надаються. Участь в розробці стратегії просування послуг фасилити менеджменту.

2013 р. ТОВ «Шен-СЕРВІС»
2014 р. Керівник проекту – FM (фасилити
менеджмент).


Координація діяльності підрозділів компанії, з метою надання якісних послуг
комплексного обслуговування об'єктів нерухомості. Забезпечення надання послуг фасилити менеджменту (тех. обслуговування, клининг), по об'єктах ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (24 об'єкти), ТЦ "Піраміда", ювелірний супермаркет "Укрзолото", супермаркети мережі «Сільпо» (3 об'єкти) та інші. Проектування послуг,
розрахунок собівартості і визначення комерційної ціни для тендерних процедур.
Продаж доп. послуг в рамках проекту фасилити менеджменту обслуговування
об'єктів нерухомості. Розробка та узгодження договорів належать до компетенції департаменту. Забезпечення всіх видів комунікації з замовником. Приймав безпосередню участь в переговорах з узгодження та укладення договорів - надання послуг з комплексного обслуговування об'єктів нерухомості.
Розробка, стандартизація та оптимізація бізнес-процесів, оргструктури, документообігу.
Брав участь в роботах по отриманню сертифікату ISO 9001: 2008.
Забезпечував навчання та консультації співробітників компанії в рамках своєї компетенції, контроль якості послуг, що надаються.
Участь в розробці стратегії просування послуг фасилити менеджменту.


2013 р. ТОВ «Київфарм» - керівник відділу відкриття
2013 р. торгівельних закладів (роздріб).


Пошук та підбір приміщень для відкриття аптек, розрахунок Людино-потока та товарообігу, узгодження договорів оренди, проведення конкурсів на БМР з будівництва (реконструкції) , контроль ведення БМР, запуск в експлуатацію відділень (3 – аптеки), підготовка пакетів документів для реєстрації. Врегулювання питань підприємства в контролюючих органах, комунальних підприємствах та держ. установах, в місті Києві та
області (пожежна охорона, реклама, архітектура, РДА і т. д.). Підготовка пропозицій щодо придбання об'єктів нерухомості та земельних ділянок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: