Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 грудня 2021

Виктор

Адвокат, юрисконсульт, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Бердичів
Готовий працювати:
Бердичів, Вінниця, Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Частный адвокат

з 02.2004 по нині (20 років 2 місяці)
Независимая адвокатская деятельность, Бердичев (Юриспруденція)

Практичний досвід супроводу угод, претензійно-позовної роботи, підготовки юридичних документів , супроводу під час перевірки контролюючими органами та позитивного досвіду адміністративно-судового оскарження наслідків таких перевірок, знання та практика застосування договірних відносин, адміністративного права, кримінального судочинства, наявність чималої судової практики в судах усіх юрисдикцій (крім представництва у ВАСУ, ВССУ, ВСУ, ВС)

Освіта

Харьковский юридический институт

3-й факультет, Харьков
Вища, з 1985 по 1989 (3 роки 10 місяців)

Следственно-криминалистический

Додаткова інформація

Із особистих властивостей : пунктуальність, відповідальність за доручену ділянку роботи, бойцовські якості в судовому процесі через захопленість своєю справою (за умови впевненості в наявності юридичних підстав) і набуті навики виконання її на високому професійному рівні, постійно вдосконалююсь професійно (мушу). З недоліків – професійний зануда (не ігнорую дрібні деталі доказової та/або законодавчої бази ( деякі називають цю властивість – увагою до деталей) , що майже завжди впливає на позитивні результати судового розгляду).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: