Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 лютого 2019 PRO

Кристина

Мікробіолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Запоріжжя, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ст. викладач кафедри загальної та прикладної екології і зоології; фахівець ІІ кат. лабораторії біоіндикації та біоекології РННВЦ «Екологія» (за сумісництвом); кандидат біологічних наук

з 09.2013 по 12.2018 (5 років 3 місяці)
Запорізький національний університет, Запоріжжя (Науково-педагогічна)

Обов’язки на кафедрі. Протягом 2013-2018 рр. була відповідальною на кафедрі за наукову роботу студентів та викладачів, звітну документацію кафедри; керувала науковим студентським проблемним гуртком «Ґрунтова та водна мікробіологія»; володію навичками ідентифікації водних мікроорганізмів та бактерій біотопів людини з використанням морфологічних, культуральних та біохімічних критеріїв систематики; здійснювала керівництво курсовими, бакалаврськими та магістерськими кваліфікаційними роботами; приймала активну участь в організації студентської наукової експериментальної роботи, підготовці студентів до участі в конкурсах, олімпіадах, конференціях та круглих столах; виконувала обов’язки куратора студентів-екологів та проектного менеджеру кафедри. У 2016-2018 рр. виконувала обов’язки технічного секретаря на державній екзаменаційній комісії.
Дисципліни. Розробила навчально-методичні комплекси та викладала курси "Мікробіологія та вірусологія", "Біофізика", «Основи екології», «Загальна екологія та неоекологія», «Біоіндикація та біометрія», «Великий практикум із моніторингу довкілля», «БЖД з основами охорони праці», викладала також практичні і лабораторні заняття з інших дисциплін («Урбоекологія», «Заповідна справа», «Інформатика та системологія», «Моделювання та прогнозування стану довкілля», «Математичні методи в екології», «Управління та поводження з відходами» тощо).
Наукова робота. Маю близько 100 наукових праць. Наукові інтереси: екологічні проблеми міст України; мікробіологія; біоіндикація стану довкілля; вивчення впливу важких металів та інших забруднень на пігментосинтезувальних мікроорганізмів-біоіндикаторів; детоксикаційна дія гумінових речовин на клітини мікроорганізмів у присутності токсикантів; теорія вільно-радикального старіння організму.

Освіта

Запорізький національний університет

Біологічний, спеціальність екологія та охорона навколишнього середовища, Запоріжжя
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Здобула кваліфікацію еколога. Викладача університетів та вищих навчальних закладів. Під час навчання стала переможницею ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Екологія та екологічна безпека» (диплом ІІ ступеня). В цьому ж році вступила до аспірантури на кафедру загальної та прикладної екології і зоології за спеціальністю 03.00.16 – «Екологія».

Додаткова освіта та сертифікати

Одеський національний університет ім. Мечникова, участь у МіжнароднійЛітній школі з молекулярної мікробіології та біотехнології

2018, 1 місяць

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Adobe Photoshop Mathcad Statistica Adobe

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

У травні 2017 року захистила кандидатську дисертацію за темою «Біоіндикація забруднення води пігментосинтезувальними дріжджами» (у спеціалізованій вченій раді Д 76.051.05 при Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича).
Пунктуальна, відповідальна. Маю досвід (5,5 років) та бажання працювати в мікробіологічній лабораторії. Володію навичками визначення санітарного стану води, грунту та повітря робочих приміщень.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: