Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 березня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5233680

Керуючий магазином

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Тисмениця
Готовий працювати:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ревізор

з 06.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Торгівля

Менеджер управитель

з 03.2020 по 09.2020 (6 місяців)
ТзОВ "ГІППО", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Керуючий

з 07.2017 по 09.2020 (3 роки 2 місяці)
ТзОВ ПАККО Холдинг, Тисмениця (Торгівля)

Функціональні обов’язки. 1.Організація і координація роботи магазину: -Організація і керування роботою персоналу ( штат 28 чол ) -Керування процесом підбору персоналу, проведення співбесід -Організація та контроль процесу навчання нових працівників, удосконалення та стажування штатних працівників -Забезпечення наявності кадрового резерву -Контроль за складанням та дотриманням оптимальних графіків роботи працівників магазину -Організація і контроль обліку робочого часу працівників - Аналіз структури товарообігу і витрат магазину, в т.ч. фонду оплати праці 2.Забезпечення і контроль основних технологічних процесів: -Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного стану магазину згідно діючих Санітарних правил і норм для підприємств торгівлі -Щоденний контроль ведення касових процедур згідно діючих інструкцій (інкасації, забезпечення магазину і порядок видачі розмінної монети, ліміт каси, касова документація, закриття дня, передача потрібних документів і звітів в бухгалтерію, інвентаризація центральної і операційних кас.) -Організація ведення обліково-звітної та іншої встановленої документації -Контроль за дотриманням працівниками умов та правил експлуатації торгово-виробничого обладнання, інвентарю тощо згідно вимог ЗУ «Про охорону праці» та інших нормативних актів, підтримання їх в робочому стані, забезпечення своєчасності проведення планових та капітальних ремонтів після узгодження з керівництвом, приймання участі у інвентаризаціях основних засобів 3.Взаємодія з контролюючими органами 4.Забезпечення і виконання норм охорони праці та протипожежної безпеки 5.Піклування про покращення якості діяльності магазину, дотримання встановлених правил і надання основної послуги

Заступник керуючого

з 07.2011 по 07.2017 (6 років)
ТзОВ ПАККО Холдинг, Тисмениця (Торгівля)

Обов'язки: замовлення товару;контроль залишку товару;ведення касової звітності; проведення інвентаризацій; виконання доручень керівника; контроль за чистотою зала; контроль за правильним розміщенням товара;консультування клієнтів по асортиментному ряду‚ допомога при виборі товара; робота з постачальниками, торговими представниками .

Касир торгового залу

з 05.2011 по 07.2011 (2 місяці)
ТзОВ ПАККО Холдинг, Тисмениця (Торгівля)

Швидке і якісне облуговування клієнтів на косовому вузлі.

Освіта

Львівський національний Аграрний Університет

Економічний Фінанси і кредит, Львів
Вища, з 2011 по 2015 (3 роки 8 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: