Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 січня 2019

Анна

Копірайтер, рерайтер, редактор, журналіст

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Дистанційно, Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет "Одеська юридична академія"

Правознавство, Одеса
Вища, з 2013 по 2018 (5 років 3 місяці)

Маю закінчену вищу освіту (ступінь магістра) за спеціальністю "правознавство". Навчалась на факультеті Цивільної та господарської юстиції.

Додаткова інформація

Доброго дня.
Для початку розповім дещо про себе. Мені 23 роки, і наразі я працюю в м.Миколаїв в Збройних Силах України (офіцер за призовом). Але я маю інші плани на життя і по закінченню строку служби буду змінювати сферу своєї діяльності з військової на цивільну.
Маючи достатньо вільного часу, я вирішила спробувати себе в сфері написання текстів і редагування. По-перше, мене завжди приваблювала інформація і робота з нею. По-друге, я люблю писати, особливо про те, що відбувається навколо мене. Неодноразово я писала невеликі за обсягом огляди певних подій для військової частини, в якій проходжу службу. По-третє, я маю професійну фотокамеру, тобто кожен мій текст може бути підкріплено авторськими фото. І, нарешті, я готова робити все це на волонтерських засадах або за мінімальну плату. Чому? Тому що я не маю професійного досвіду в даній сфері, це скоріш не регулярні аматорські спроби. Але в майбутньому я планую зробити це своєю основною діяльністю і наразі мені потрібен досвід, багато досвіду.
Отже, якщо Ви шукаєте людину, яка могла б писати тексти на замовлення або Вам потрібен журналіст/репортер-початківець (в вихідні дні готова приділяти увагу будь-яким подіям в м.Миколаїв з ентузіазмом в очах та фотокамерою і блокнотом в руках), то я зможу Вам в цьому допомогти.
Вільно володію українською та російською мовами, обізнана в соціально-політичній обстановці нашої країни та маю величезне бажання!
Дякую за увагу.
Розглядаю також дистанційну роботу (якщо це буде інше місто).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: