Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 листопада 2019

Анастасія

Менеджер систем якості (НАССР), 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер цеху

з 03.2019 по 08.2019 (5 місяців)
ТОВ "Світанок", Полтава (Завод мінеральної води)

Організація роботи зміни, контроль якості виготовленої продукції

Менеджер (управитель) систем якості

з 08.2017 по 01.2018 (5 місяців)
ТОВ "Укрпродснекгруп", Полтава (снекова продукція)

Організація та проведення внутрішніх та супроводження зовнішніх аудитів. Підтримка документації СУБХП в актуальному стані. Контроль за виконанням методик, ППУ та ОПП системи НАССР на виробництві. Вхідний контроль, контроль в процесі виробництва та готової продукції відповідно до схем ТХК. Проведення аналізу причин виникнення невідповідностей, розробка коригувальних дій та перевірка їх ефективності. Забезпечення належного санітарного стану виробництва та дотримання працівниками правил особистої гігієни.

Додаткова освіта та сертифікати

4 Семінари компанії "Фортіус Кволіті Груп" місто Київ (НАССР)

4дні

Знання і навички

Підтримка документації СУБХП в актуальному стані на підприємстві

Додаткова інформація

Ануфрієва Анастасія Володимирівна
Полтавська обл. смт Чутове, вул. Фруктова, 22; тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
• email:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)/ ([відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»))
• д.н. 27.12.1990 р.

Освіта: інженер-технолог харчової промисловості
• Полтавський університет економіки та торгівлі (2013-2016 рр.).
Повна вища освіта за спеціальністю 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві», кваліфікація - магістр (з відзнакою) з технологій у ресторанному господарстві.
Факультет: Харчові технології та інженерія.
Досвід роботи:
Ресторан «Полтавчанка»: посада – кондитер (2010-2011 рр.)
ПП «КОГР»: посада – кондитер (2012-2013 рр.)
ФОП Вирвихвіст В.М. «Полтавська лакомка»: посада – сортувальник у виробництві харчової продукції (2014-2017рр.)
ТОВ «Укрпродснекгруп»: посада - менеджер (управитель) систем якості (ведення документів НАССР) та інженер з якості за сумісництвом (6 місяців)
Досвід супроводження систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на рівні вимог міжнародних стандартів ISO 9001, ДСТУ ISO 22000 на принципах НАССР. Організація та проведення внутрішніх та супроводження зовнішніх аудитів. Підтримка документації СУБХП в актуальному стані. Контроль за виконанням методик, ППУ та ОПП системи НАССР на виробництві. Вхідний контроль, контроль в процесі виробництва та готової продукції відповідно до схем ТХК. Проведення аналізу причин виникнення невідповідностей, розробка коригувальних дій та перевірка їх ефективності. Забезпечення належного санітарного стану виробництва та дотримання працівниками правил особистої гігієни.
Додаткова освіта:
1). Семінар (курс навчання) Fortius Quality Group: «Впровадження на підприємствах систем менеджменту безпечності харчової продукції агропромислового комплексу. НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, GMP +».
За результатами тестування присвоєна кваліфікація: внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог і положень стандартів ISO 22000:2005 та ISO 19011:2011 (2017-2020 р.)
2). Семінар (курс навчання) Fortius Quality Group: «Основні аспекти метрологічного законодавства України. Метрологічний нагляд та лабораторний контроль. Акредитація лабораторій згідно вимог ISO/IEC 17025» (2017-2020 р.)
3). Семінар (курс навчання) Fortius Quality Group: «Державний контроль підприємств АПК щодо виконання гігієнічних вимог та впровадження діючих процедур НАССР. Основні положення нової версії стандарту ISO22000 (ISO/DIS 22000:2017)» (2017-2020 р.)
4). Семінар (курс навчання) Fortius Quality Group: «Безпечність та якість продукції харчового ланцюга. Державний контроль щодо дотримання гігієнічних вимог та впровадження діючих процедур НАССР. Дезінфекційні заходи та PEST-CONTROL» (2017 р.)
Додаткові відомості:
Знання комп'ютера, MS Office (Word, Excel).
Знання іноземних мов: російська, англійська.
Особисті якості: ціленаправленість, вміння розставляти пріоритети, відповідальність, результативність, наполегливість, комунікабельність, ініціативність, оптимізм, направленість на результат, відмінна здатність до навчання, бажання працювати та самовдосконалюватися.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: