Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 січня 2019 PRO

Максим

Экономист отделения банка, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

главный экономист

з 07.2013 по 01.2017 (3 роки 6 місяців)
АРТЕМ-БАНК, Киев (Фінанси, банки, страхування)

головний економіст департаменту активних операцій (кредитний відділ по роботі з юридичними та фізичними особами).
Основні обов’язки:
робота з фізичними та юридичними особами по кредитуванню; консультація потенційних клієнтів по умовам кредитування; аналіз пакету документів потенційних позичальників, оцінка можливості кредитування, підготовка висновків про видачу кредиту на кредитний комітет; захист кредитних заявок на кредитному комітеті банку; організація та проведення операцій по кредитуванню; організація контролю погашення кредитів; ведення бази даних по клієнтам; оформлення та ведення кредитних справ; проведення ідентифікації клієнтів; погодження умов кредитних договорів (строк кредитування, графік погашення процентів та сум кредиту, відсоткова ставка, метод нарахування процентів і т.п.); формування документів, необхідних для оформлення кредиту; формування та ведення кредитних справ, внесення відповідної інформації в програмне забезпечення ОДБ; оцінка фінансового стану позичальника; аналіз обслуговування боргу; розрахунок резерву по кредитним операціям згідно нормативно-правовим актам НБУ та внутрішнім положенням банку; перевірка цільового використання кредитних коштів; перевірка наявності та умов зберігання заставного майна; робота з Держаним реєстром обтяжень рухомого майна; робота з кредитними історіями та внесення їх до відповідних баз даних – співробітництво з Першим всеукраїнським бюро кредитних історій; підготовка даних для складання звітності; аналіз та моніторинг кредитного портфелю; перевірка проведення інвентаризації рахунків та кредитних операцій.

: провідний економіст по роботі з фізичними особами (кредитний відділ)

з 07.2007 по 10.2012 (5 років 3 місяці)
ПАТ «ІНДУСТРІАЛБАНК», Киев (Фінанси, банки, страхування)

консультація клієнтів по банківським продуктам в сфері кредитування; захист кредитних заявок на кредитному комітеті банку; організація та проведення операцій по кредитуванню; організація контролю погашення кредитів; ведення бази даних по клієнтам; здійснення перевірки заявок на отримання кредиту; оформлення та ведення кредитних справ; проведення ідентифікації клієнтів; погодження умов кредитних договорів (строк кредитування, графік погашення процентів та сум кредиту, відсоткова ставка, метод нарахування процентів і т.п.); формування документів, необхідних для оформлення кредиту; формування кредитної справи.

Освіта

Український державний університет водного господарства та природокористування (м.Рівне, Україна)

Факультет менеджменту, Ровно
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Кваліфікація: бакалавр з менеджменту організацій.

Спеціалізація – Управління в організаціях місцевого самоврядування. Кваліфікація: спеціаліст з менеджменту організацій (менеджер-економіст).

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows Email Adobe Photoshop АБС Scrooge Adobe

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Англійська – зі словником;
Російська – вільно, розмовний;
Українська – рідна мова.

Робота з комп’ютером:
Впевнений користувач: MS Windows, MS Office, програми для роботи з Internet та E-mail, Adobe Photoshop, робота з програмами Scrooge 2, Scrooge 3, безпосередня робота з офісною технікою.

Ділові якості:
Здатний швидко навчатися новим видам діяльності, швидко сприймаю нову інформацію, високий рівень самоорганізації, вміння працювати в команді та спілкування з людьми, маю бажання працювати на результат.

Особисті якості:
Характер спокійний та врівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, аналітичне мислення, ініціативність, справедливість, порядність, не конфліктність, маю бажання та вміння допомагати, комунікабельність, стриманість, працьовитість, цілеспрямованість, відповідальність, пунктуальність.
Маю посвідчення водія кат. "В", досвід керування 3 роки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: