Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 березня 2021 PRO

Наталія

Менеджер з систем якості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 06.2000 по нині (23 роки 10 місяців)
ТОВ "Бакалія", Івано-Франківськ (виробництво чаю, безалкогольних напоїв, хлібобулочних виробів, сухих сніданків)

• Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва.
•Організація приймання, зберігання сировини та матеріалів, переробки сировини, виготовлення та зберігання готової продукції.
•Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції.
•Розширення асортименту продукції.
•Розробка, погодження, реєстрація технологічної документації, отримання висновків санітарно-епідеміологічної експертизи.
•Актуалізація та розповсюдження по підприємству внутрішньої та зовнішньої нормативно-технічної документації.
•Контроль за дотриманням відповідності показників якості та безпечності сировини, напівфабрикатів та готової продукції вимогам нормативної документації.
•Організація роботи виробництва, планування виробництва, координація діяльності підрозділів підприємства.
•Контроль робочих графіків та змін на виробництві.
•Контроль роботи персоналу.
•Розробка норм розходу матеріалів.
•Організація технологічного та бухгалтерського обліку на всіх стадіях виробництва.
•Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії.
•Внесення пропозицій по підвищенню якості і зниженню собівартості продукції.
•Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, Держпродспоживслужбою, Укрметртестстандарт.
•Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві.
•Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella).
•Розробка, впровадження та функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів, системи управління якістю на вимоги стандартів ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001.
• Проведення внутрішніх аудитів та аудитів постачальників.
•Cертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 (ISO 22000+ISO/TS 22002-1) в т.ч. системи НАССР у компанії "СЖС Україна" .
•Підготовка виробництва до сертифікації на вимоги стандартів BRS, IFS.

Освіта

Український державний університет харчових технологій

Технологія цукристих речовин, Київ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Спеціаліст, стаціонарна форма навчання, диплом з відзнакою
Навчання у компанії "СЖС Україна" -«Порядок проведення внутрішніх аудитів», «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на вимоги стандарту FSSC 22000»

Додаткова інформація

-вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, контролювати якість, кількість продукції;
- впевнений користувач ПК (Word, Exсel);
- розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність;
- здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навиків.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: