Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5324778/
Кондитер
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Досвід роботи
Шеф-кондитер
з 06.2025 по нині
(7 місяців)
Виготовлення, введення нових кондитерських виробів, сезонних пропозицій. Виготовлення індивідуального замовлення продукції. Контроль якості продукції, замовлення та закупівлі товарів. Організація роботи, розподіл завдань. Контроль дисципліни та стандартів.
Кондитер, Старший кондитер, Шеф кондитер
з 07.2021 по 06.2024
(3 роки)
Ресторан Satori, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Виготовлення солодких виробів, від початку і до кінця, приготування заготовок, зокрема різні крема, начинки. На постійній основі виготовлення такої продукції як : баський чізкейк, тарти, цукерки ручної роботи, печиво, виготовлення індивідуальних тортів під замовлення. Приймала замовлення на торти, спілкування з замовниками. Увесь процес та його дотримання за технологічними картками. Розробка та ведення технологічних карт. Прийом продукції та її замовлення. Дотримання чистоти та усіх санітарних норм на виробництві. Навчання колег, стажування на робочому місці, розробка нових десертів в меню. Створення замовних тортів будь-якої складності.
Кондитер
з 04.2019 по 01.2021
(1 рік 10 місяців)
Тирамису-Бар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Виробництво десертів - тірамісу, різного печива, чіз-кейків, пирогів, тортів та різних солодощів. Також торти на замовлення, приготування тортів та десертів від самого початку до оформлювання. Слідкування за чистотою на робочому місці, а також за вітриною з десертами. Рік працювала на посаді старшого кондитера.
Кондитер - оформлювач
з 07.2018 по 02.2019
(8 місяців)
Шоколадница-Украина, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Починала працювати на горячему процесі, працювала за технологічними картами і дотримувалась всіх санітарних умов. Підготовлювала робоче місце. Випікала бісквіти, маффіни, чізкейки, штруделі, пісочні вироби, печиво, еклери. Згодом перейшла на посаду оформлювача. Прикрашала готову продукцію по технології. Оформлювала, чізкейки, еклери, глазуровала торти.
Кондитер
з 11.2017 по нині
(8 років 2 місяці)
Працюю кондитером на замовлення у свій вільний від роботи час. Всі мої роботи в інстаграмі <span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>
Кондитер - оформлювач
з 07.2017 по 10.2017
(4 місяці)
кондитерська Анастасія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Збирала готові бісквіти, готувала крема, соуса, начинки, прикрашала і оздоблювала торти, робила мастичні фігурки як з допомогою молдів так і без, прикраси з шоколаду, крему, глазурі, карамелі та фруктів.
Освіта
Школа 320
Київ
Середня, з 2000 по 2010 (10 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Навчальний центр Анастасия, курси кондитер 4 р.
2016 р. 3 місяця
Lemon cookery school - майстер класс великодня випічка та классика макарон
2021
Знання і навички
- Відповідальність
- Здатність до навчання
- Випікання
- Акуратність
- Виготовлення кондитерських виробів
- Робота в команді
- Неконфліктність
- Доброзичливість
- Бажання вчитися і розвиватися
- Креативність
- Витривалість
Знання мов
- Українська — вільно
- Німецька — початковий
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Закінчила курси кондитера в навчальному центрі Анастасія. Отримавши кондитера 4 розряду. Вмію працювати з різноманітними видами тіста: дріжджове, листкове, витяжне, пісочне, бісквітне, заварне. Вмію робити різні види кремів, начинок. А також різні оздоблювання тортів з (мастичних виробів, кремів, шоколаду) Працюю на дому, випікаю на замовлення торти і різні солодощі (можна подивитися мої роботи в інстаграмі [