Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 липня 2023 PRO

Маргарита

Адміністратор, продавець, касир, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Тульчин
Готовий працювати:
Затока, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор, директор

з 11.2001 по 11.2008 (7 років)
Кафе, ресторан, Вінниця (Ресторанно-готельна)

7 років працювала адміністратором, потім була директором ресторану. Найбільше досягнення в роботі- це бачити задоволених людей, отримувати подяку за добре обслуговування в закладі і мати задоволення від спілкування.

Освіта

Педагогічний коледж

Вихователь, вчитель початкових, Вінниця
Середня спеціальна, з 1984 по 1988 (3 роки 11 місяців)

Працювала вихователем в д/с 35 у Вінниці протягом 9 років.

Додаткова інформація

Закінчила курси :помічник керівника. Відкрила для себе професію - адміністратора. Маю 8 років стажу в цій сфері- сфері обслуговування людей, в спілкуванні з ними. Вмію знаходити спільну мову, як з дитиною, так з похилою людиною. Поважаю, чую і люблю всіх, з ким спілкуюсь. Вмію працювати в команді, вмію вчитись і навчати інших, якщо за когось відповідаю. Стараюсь в команді підтримувати хороші робочі стосунки. Вмію знаходити вихід з проблемних ситуацій, які можуть виникати між персоналом і клієнтами. Працюю за правилом: клієнт завжди правий. Маю чудове почуття гумору, почуття відповідальності, справедливості. В усьому люблю порядок, чистоту, чесність. Готова отримати інші пропозиції, щодо роботи, готова вчитись, щоб працювати і отримувати достойну зарплатню. Надіюсь, що буду приносити користь тій компанії, в якій буду співробітником. В 2019 році здобула корисний досвід сезонної роботи біля моря. Відкрила нові навички в сфері обслуговування, спробувала себе в торгівлі, в роботі на кухні, знаю обов`язки покоївки. В цілому впевненна, що людина, яка хоче працювати буде завжди задоволена і щаслива.Сезон 2020 додав мені досвіду і впевненності в тому, що вчитися можна завжди. Стала працівником лінії роздачі готової їжі та освоїла касовий апарат. Це чудовий досвід і час спілкування з різними людьми.Сезон 2021 додав більше досвіду і знань в сфері обслуговування і впевненності в собі.В зв`язку з ситуацією в Україні, хочу бути корисною і потрібною. Можу бути вихователем, нянею, помічником повара, покоївкою, продавцем і взагалі працювати, допомагати нашим роботодавцям, бізнесменам і простим людям.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: