Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 березня 2024 PRO

Діана

Шеф-кондитер (консалтинг)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Івано-Франківськ, Інші країни, Київ, Львів, Одеса, Ужгород, Черкаси, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кондитер

з 07.2021 по 02.2022 (7 місяців)
Імбирний пряник, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів

Шеф кондитер

з 06.2020 по 07.2021 (1 рік 1 місяць)
База відпочинку, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів, морозива

Шеф кондитер

з 09.2019 по 05.2020 (8 місяців)
The kitchen и Fat goose pub, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Шеф кондитер

з 03.2019 по 05.2019 (2 місяці)
Готель Аврора, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Шеф кондитер

з 11.2018 по 02.2019 (3 місяці)
Пекарьоф, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Технолог кондитерського виробництваа

з 10.2018 по нині (5 років 5 місяців)
Vanilka, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

' ogovarivayetsya otdel'no.
Запуск виробництва. Розробка десертів, морозива та хлібобулочної продукції будь-якої складності для ресторанів та кондитерських у будь-якій точці світу. Вартість обговорюється окремо.

Кондитер

з 05.2018 по 11.2018 (6 місяців)
Пан Хинкалыч ( Дом Хлеба ), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;

Кондитер

з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
Nikas, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

oformleniye tortov, pirozhnykh i t.d.;
контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;

Кондитер

з 05.2010 по 12.2012 (2 роки 7 місяців)
База відпочинк Занки, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)

к- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.

Освіта

ДБТУ

Харчові технології, Харьков
Вища, з 2021 по 2022 (1 рік)

Технолог кондитерських, макаронних і хлібобулочних виробів. Магистр.

ХТЭК КНТЭУ

Харчові технології: Ресторанні технології, Харків
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Навчаюсь на денній формі за освітньо-кваліфикаціним рівнем БАКАЛАВР
Хлібопекар
• Кухар-хімік
• Пекар
• Пекар-кондитер
• Тістоміс
• Кондитер
• Шоколатьє
• Кенді-кухар
• Фрізі-майстер

ХТЕК КНТЕУ

Готельно-ресторанна справа, Харків
Вища, з 2019 по 2022 (3 роки)

– розробка і реалізація якісного готельно-ресторанного продукту;
– організація комплексного обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства;
– проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу та їхнього устаткування і дизайну.

ХТЕК КНТЕУ

Виробництво харчової продукції, Харків
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Технолог хлібобулочних,
макаронних і кондитерських виробів, бакалавр.

Додаткова освіта та сертифікати

Al.Cuisine - кондитерский курс. Мастер-классы: Лиза Глинская, Эмилия Прыткина, Людмила Казмерчук, Antonio Bachour, Нина Тарасова

2016 г - 2019

Pastry Master курс Эклеры и тарты ( шеф преподаватель Саба Джанджгава)

2019, 2 дня

DGF «Хлеб, как искусство» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )

2019, 2 дня

DGF «Сдобное тесто» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )

2020, 2 дня

Ильназ Искаков

Тарты и песочное тесто Vegan 2021

Ильназ Искаков

Нарезные пирожные Vegan 2021

Курс Бриошь, Игорь Лаврешин

2022,1 день

Chefs Creativ Summit

2021, 1 день

Massimiliano Liberatore, Panettone Online courses

2021,2 дня

Мария Селянина, Зимняя Сказка онлайн

2021,2 дня

Ильназ Искаков, Макаронс

2021, 2 дня

Smbat Tonoyan, Пасхальная выпечка

2021,2 дня

DAMASTER CAKE, Арт+Геометрия ( торты)

2021,2 дня

Inesa Poltseva, Торты

2020,2 дня

Татьяна Дядечко, Сыры группы Pasta Filata

2021,1 день

Юрков Владимир,Курс сыроварения

2022, 3 недели

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: