Резюме від 1 червня 2021 PRO

Шванц Андрій Олександрович

Начальник відділу якості, керівник групи HACCP

Повна зайнятість.

Вік:
27 років
Місто:
Рожище
Готовий до переїзду в:
Київ, Ковель, Луцьк, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся. Доступ до контактів — від 390 грн.


Досвід роботи

Начальник відділу якості, стандартизації та сертифікації

з 10.2019 по нині (1 рік 9 місяців)
ТзОВ "Нововолинський м'ясокомбінат", Нововолинськ (Виробництво ковбасних виробів)

- актуалізація та постійне вдосконалення документації системи менеджменту якості
- контроль дотримання вимог стандарту ISO 22000
- керівник групи безпеки
- організація та координація групи НАССР
- розробка обов’язкових протоколів для надання результатів відповідності впровадженим вимогам HACCP
- виявлення ризиків забруднення продукції, здійснення попереджуючих і коригуючих дій
- голова комісії по вхідному контролю сировини, спецій та допоміжних матеріалів
- планування бюджету відділу
- проведення внутрішніх аудитів
- розгляд скарг, рекламацій та своєчасна відповідь на них
- проведення навчання персоналу
- контроль руху готвої продукції між дільницями
- контроль відбору готової продукції на лабораторні дослідження
- контроль чистоти та температури автотранспорту перед завантаженням готової продукції
- ведення внутрішніх журналів та чек-листів системи менеджменту якості
- контроль за діяльністю виробничої лабораторії
- співпраця з зовнішніми лабораторіями
Основними досягненнями є успішні аудити підприємства на відповідність міжнародним стандартам ISO 22000:2018 та ISO 22000:2019

Помічник апаратника дільниці термічної обробки

з 04.2019 по 10.2019 (6 місяців)
ТзОВ "Забіка", Луцьк (виробництво ковбасних виробів)

- приймання сформованих ковбасних виробів на дільницю
- зважування веж з продукцією та розподіл у камері охолодження
- облік прийнятої продукції на дільниці
- своєчасна передача продукції для проходження термічної обробки

Працівник

з 08.2016 по 07.2018 (1 рік 11 місяців)
McKeen-Beef, Турек, Польща (Забій ВРХ)

- сортування м'ясної обрізі відповідно до її якості
- зважування та розприділення залежно від замовлення
- навички обробки туш ВРХ на лінії забою
- відвантаження сировини в транспорт та підготовка супроводжуючих документів
- заступник керівника дільниці первинної обробки сировини


Освіта

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Харчові технології та управління якістю продукції АПК, фахівець з якості, стандартизації та сертифікації, Київ
Вища, з 2014 по 2016 (1 рік 9 місяців)

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Київ
Вища, з 2010 по 2015 (5 років 3 місяці)


Додаткова освіта

  • Сертифікат про навчання від 01.09.2020: "Вимоги та правила виконання стандарту ISO 22000:2018 (НАССР)" (1 день)
  • Сертифікат внутрішнього вудитора від 02.09.2020: "Аудит системи менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000:2018 (НАССР)" (1 день)

Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Рівень досвідченого користувача; навики роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет; вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, офісну
    техніку, Word, Excel, 1С Підприємство
  • Право керування транспортним засобом категорії В (5 років досвіду)
    Вільно, використовую в даний час.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — вище середнього

Додаткова інформація

Особисті якості: комунікабельний, вмію працювати в команді та на результат, стресостійкий, розвинені аналітичні здібності, організованість, відповідальність, здатність швидко опановувати нові знання, ініціативність


Запропонувати вакансію

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: