Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 січня 2020 PRO

Людмила

Викладач, науковий співробітник, менеджер проекту (агробізнес), 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

завідувач лабораторії

з 06.2014 по нині (9 років 10 місяців)
Інститут агроекології і природокористування НААН, Київ (екологія, сільське господарство, лісівництво)

Організація, координація та проведення досліджень в галузі сталого формування українських агроекосистем в умовах глобальної зміни клімату, а саме відновлення радіаційно-забруднених сільськогосподарських ландшафтів різних типів з точки зору кліматичних коливань, еколого-економічних аспектів експлуатації радіоактивно забруднених земель контексті екосистемних послуг тощо; визначення перспектив розвитку лабораторії, вибору основних методик та ефективних дослідницьких засобів; формування методичних рекомендацій, нормативних документів, баз даних про результати досліджень; участь у відборі персоналу, їх атестація, інструктаж, оцінка діяльності та підвищення кваліфікації, участь у підготовці наукових кадрів тощо.

Завідувач сектору

з 02.2013 по 06.2014 (1 рік 4 місяці)
Інститут агроекології і природокористування НААН, Київ (екологія, сільське господарство, лісівництво, наука)

Проведення досліджень в галузі сталого розвитку регіону Українського Полісся в умовах радіаційного забруднення, а саме відновлення радіаційно-забруднених сільськогосподарських ландшафтів, еколого-економічних аспектів експлуатації радіоактивно забруднених земель тощо; визначення перспектив розвитку сектору, вибору основних методик та ефективних дослідницьких засобів; формування методичних рекомендацій, нормативних документів, баз даних про результати досліджень; участь у відборі персоналу, їх атестація, інструктаж, оцінка діяльності та підвищення кваліфікації; перевірка правильності результатів, отриманих підлеглими; участь у конференціях, симпозіумах, круглих столах; публікація результатів наукових досліджень тощо.

Науковий співробітник

з 01.2010 по 02.2013 (3 роки 1 місяць)
Інститут агроекології і природокористування НААН, Київ (екологія, сільське господарство, лісівництво, наука)

Участь у складанні планів і методичних програм досліджень і розробок; участь у організації та проведення наукових досліджень; публікація результатів наукових досліджень та їх презентація на конференціях, симпозіумах, круглих столах; участь у формуванні методичних рекомендацій, нормативних документів, стандартів; участь у впровадженні результатів досліджень і розробок тощо.

Освіта

Вінницький державний аграрний університет

Агрономічний факультет, спеціальність: вчений агроном спеціалізація: садово-паркове і рекреаційне будівництво, Вінниця
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 8 місяців)

Диплом бакалавра за спеціальністю "вчений агроном" з розширеним переліком природничих предметів, що дає право викладати. Диплом спеціалісті зі спеціалізацією "садово-паркове і рекреаційне будівництво".

Додаткова освіта та сертифікати

Школа кадрового резерву, Вінницька обласна рада

2006

«Сільськогосподарська радіоекологія і радіобіологія», Міжнародний інститут інновацій «Освіта-наука-розвиток», м. Варшава

01.09.2017-30.11.2017

«Experimental Radioecology and Radiobiology», УІСГР, НУБІП України (Україна), CERAD (Норвегія), м. Київ, м. Чорнобиль

01.06.20108-15.06.2018

«Agroecological Approaches for Sustainable Intensive Agriculture», MASHAV, Ізраїль

22.10.2018-9.11.2018

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Google Docs Google Chrome Google Водіння авто Adobe Проведення презентацій Gmail Statistica Maple Origin

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Кандидат сільськогосподарських наук. Рівень володіння англійською мовою - офіційний сертифікат В2 (рівень розмовної мови - С1). Наполеглива, самомотивована, стресостійка. Швидко адаптуюся і вчуся. Добре працюю як у команді, так і індивідуально.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: