Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 вересня 2020 PRO

Андрій

Керівник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

начальник цеху

з 09.2017 по 05.2019 (1 рік 8 місяців)
ПРАТ« РОСАВА»., Біла Церква (виробництво шин)

Начальник складального цеху основного виробництва та виробництва великогабаритних шин. Випуск напівфабрикатів на 48 одиницях обладнання та складання 240 типорозмірів покришок .В підрозділі 960 осіб.
Основні обов’язки:
•виконання планових завдань щодо обсягу виробництва цеху, випуск продукції високої якості.
•оперативне керівництво та ефективний контроль за роботою цеху, ритмічне постачання цеху сировиною і матеріалами, дотримання нормативних запасів матеріалів та напівфабрикатів.
•контроль за станом охорони праці, координування роботи 70 інженерно-технічних робітників цеху, підбір та розстановка кадрів, контроль за їх доцільним використанням.
•контроль за веденням оперативного, статистичного і бухгалтерського обліку, своєчасне і правильне проведення інвентаризації, забезпечення збереження матеріальних цінностей.
•сумісно з фахівцями підприємства змонтовані та введені у роботу складальний верстат РС2 ф.«MATADOR», два складальних верстата EXXIUM компанії «VMI Holland B.V.», лінія виготовлення наповнювального шнура та крила АПЕКС ф.«VIPO»,лінія розкрою та стикування металокордного брекера «SLO-N»(Словаччина), відпрацьовано складання покришок 17,18,19 дюймів.
•організація та зустріч делегації високопосадових державних осіб на чолі з прем’єр міністром ,щодо відзначення 45-ти річчя дати заснування ПРАТ« РОСАВА».

Заступник начальника цеху з виробництва

з 05.2015 по 09.2017 (2 роки 4 місяці)
ПРАТ« РОСАВА»., Біла Церква (виробництво шин)

Заступник начальника складального цеху з виробництва основного та виробництва великогабарітних шин.
Основні обов’язки:
•планування та оперативне керівництво виробничою діяльністю цеху, забезпечення ритмічного виконання планових завдань стосовно обсягу виробництва, номенклатури та асортименту у відповідності з вимогами нормативної та технологічної документації.
•забезпечувати виконання планів (графіків) виробництва випуску продукції необхідного рівня якості за зміну, добу, місяць. Приймати оперативні заходи щодо ліквідації відхилень від встановлених змінних та цілодобових графіків виробництва.
•забезпечувати ритмічне постачання цеху сировиною та матеріалами, організацію передачі та приймання змін, наявність перехідних запасів на робочих місцях. Встановлювати нормативні запаси матеріалів, напівфабрикатів в натуральному вираженні по цеху.
•здійснювати контроль за рухом сировини, матеріалів та готової продукції, вживати заходи для попередження спроб випуску необлікованої та несанкціонованої готової продукції і напівфабрикатів

2017р. Отримав свідоцтво «Ветеран виробництва».

Майстер зміни, старший майстер зміни.

з 06.2002 по 05.2015 (12 років 11 місяців)
ЗАТ« РОСАВА»., Біла Церква (виробництво шин)

Основні обов’язки:
•здійснювати керівництво дільницями, забезпечувати виконання плану виробництва в заданому асортименті та випуск продукції відповідної якості.
•забезпечувати підвищення продуктивності праці, зниження виробничих витрат на одиницю продукції. Організовувати забезпечення дільниць необхідною сировиною, матеріалами, напівфабрикатами, інструментами і робочою силою, транспортними засобами і всіма видами енергії.
•забезпечувати зниження відходів виробництва, попередження виходу невідповідної продукції, виявляти причини і винуватців випуску продукції невідповідної якості. Приймати необхідні заходи щодо запобігання утворення браку та (або) дефектної продукції.
•контролювати дотримання підлеглими працівниками правил, норм і інструкцій з охорони праці, використання безпечних прийомів і методів роботи, виконання правил експлуатації устаткування.

2012р. Грамота від голови правління-генерального директора
ПРАТ« РОСАВА». За сумлінну працю та професіоналізм.

Технологічний працівник

з 10.1996 по 06.2002 (5 років 8 місяців)
ЗАТ СП « РОСАВА»., Біла Церква (виробництво шин)

Каландровий цех, освоїв професії:
каландрувальника, вальцювальника гумових сумішей, оператора
з перезарядження транспортних систем, закрійника гумових виробів та деталей.

Освіта

Білоцерківське вище професійне училище № 9

«Виготовлення виробів і покрить із полімерних матеріалів» і здобув кваліфікацію техніка – технолога., Біла Церква
Середня спеціальна, з 2006 по 2007 (9 місяців)

Київський національний університет імені Т. Шевченка механіко-математичний факультет за спеціальністю « Математика»

Механіко-математичний факультет за спеціальністю « Математика»та здобув кваліфікацію математика, викладача., Київ
Вища, з 1993 по 2000 (6 років 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet Windows Internet Explorer

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особистісні якості: аналітичний склад розуму, охайний, ініціативний, дисциплінований, відповідальний, порядний, пунктуальний, комунікабельний, здатний швидко вчитися, стійкий до стресових ситуацій, налаштований на результат, вміння працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати