Резюме від 24 листопада 2021 PRO

Сокотун Михайло

Пивовар

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Вік:
36 років
Місто:
Рівне
Готовий до переїзду в:
Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся. Доступ до контактів — від 390 грн.


Досвід роботи

Пивовар

з 01.2016 по 07.2019 (3 роки 6 місяців)
Броварня на Грушевського, Рівне (Ресторан пивоварня)

Тандирщик

з 05.2015 по 09.2015 (4 місяці)
Айвенго, Рівне (Готель-ресторан)

Приготування страв у тандирі.

Юрист

з 08.2013 по 12.2014 (1 рік 4 місяці)
Рівнеазот, Рівне (Виробництво добрив)

Юрисконсульт в договірному відділі

Менеджер з продажу

з 02.2008 по 11.2008 (9 місяців)
Кадуций, Рівне (Бакалія)

Технік-заправщик

з 01.2008 по 12.2012 (4 роки 11 місяців)
Сінт Рівне, Рівне (Обслуговування офісної техніки)

Заправка та ремонт принтерів

Офіціант, бармен

з 01.2005 по 12.2006 (1 рік 11 місяців)
Укркава, Рівне (Кав'ярня)


Освіта

НУБіП

Інноваційні технології бродильних виробництв, майстер-пивовар, Київ
Вища, з 2021 по 2021 (1 місяць)

У 2021р. пройшов підвищення кваліфікації в Національному Університеті Біоресурсів і Природокористування за напрямом: "Інноваційні технології бродильних виробництв", "Майстер-пивовар", де викладачами є: Віктор Ващук, Юлія Кириленко, Даніель Ваша, Пшемисел Брож та ін. відомі особистості в пивоварній справі.

ВМУРоЛ "Україна"

Правознавство, Київ
Вища, з 2007 по 2011 (3 роки 5 місяців)

Спеціаліст-юрист


Додаткова освіта

  • Основи комп'ютерної грамотності, Рівненський ОНЦ АПК (1 місяць)
  • Веб-дизайн, РЦПТО ДСЗ (1 місяць)
  • Практичне навчання з пивоваріння (3 місяці)
  • НУБіП, Інноваційні технології бродильних виробництв, майстер-пивовар (2021р.)

Додаткова інформація

Сокотун Михайло Миколайович
Дата народження: 18 Листопада 1985р.
Проживаю в м. Рівне
Viber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Неодружений, без дітей.
Освіта
В 2016р. пройшов практичне навчання з пивоваріння у чеського пивовара Даніеля Ваша (Шульц).
У 2012 році закінчив курси «Основи комп’ютерної графіки та веб-дизайн» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
У 2011 році закінчив Рівненський інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний Університет розвитку людини «Україна»» за спеціальністю «Правознавство» і здобув кваліфікацію спеціаліст-юрист.
23 квітня 2007р. закінчив Рівненський обласний навчальний центр АПК Міністерства аграрної політики України за курсом підвищення кваліфікації «Основи комп’ютерної грамотності»
У 2004 році закінчив Рівненський торгово-професійний ліцей (з відзнакою) і здобув професію бармена(IV розряду), офіціанта(IV розряду), буфетника(IV розряду).
У 2003 році закінчив загальноосвітню школу №23 м. Рівного, з поглибленим вивченням німецької мови.
Досвід роботи
З січня 2016р по липень 2019р. працював пивоваром в ресторані «Броварня на Грушевського» в Рівному, де варив пиво на «Міні-пивоварні Генріх Шульц» потужністю 500л за варку.
З травня по вересень 2015р. працював кухарем-тандирщиком в комплексі «Айвенго»
З 01.08.2013 по 01.12.2014 працював юрисконсультом відділу договірної роботи, юридичного департаменту на ПАТ «РІВНЕАЗОТ».
З 2008 - 2012 працював техніком-заправщиком лазерних картриджів в ПП «СІНТ Рівне».
На протязі 2008 року працював менеджером з продажу бакалії по ХоРеКа у
ТзОВ «Кадуций», згодом був підвищений до завідуючого складом.
З 2006 - 2008 працював менеджером по збуту (гуртова та роздрібна торгівля) побутової техніки та посуду на ринку МПП «Моріон» м. Рівне у приватного підприємця.
З 2005 – 2006 працював офіціантом в дегустаційній кав’ярні «В&B» у ТзОВ «Укркава», а далі був підвищений до бармена в піцерії «Санта Марія» у ПП Бертоза Йосип
Уміння та навики
Маю багаторічний досвід варки пива, як домашній пивовар з 19.10.2012р. та як професійний пивовар з грудня 2015р. в ресторані «Броварня на Грушевського».
Розробив декілька авторських рецептів пива.
Володію навиками кухаря та приготування гарячих страв на тандирі.
Досвід в торгівлі гуртом та в роздріб.
Вмію створювати, оформлювати та «розкручувати» веб-сайти.
Складання нормативно-правових актів та вчинення юридичних дій в галузях: Цивільного, Господарського, Митного, Міжнародного права, Діловодство, Архівознавство.
Вільно володію Українською і Російською мовами. Розумію Англійську та Німецьку мови.
Впевнений користувач ПК та програмним забезпеченням для нього та Інтернет.
Освоїв ремонт та заправку лазерних друкуючих пристроїв (принтери,МФУ та ін.)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: