Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 жовтня 2023 PRO

Віктор

Керуючий, директор підприємства, філіалу, заступник директора

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 06.2020 по 02.2022 (1 рік 8 місяців)
ТОВ ЕНЕРДЖИ ПРОДАКТ, ПБГ ,,КОВАЛЬСЬКА,, Нова Каховка (Будівельна промисловість, деревообробка)

Визначення науково-технічної політики, перспектив розвитку підприємства і шляхів реалізації комплексних програм з усіх напрямів удосконалення, реконструкції і технічного переозброєння виробництва. Забезпечення постійного підвищення рівня технічної підготовки виробництва, його ефективності, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат на виробництво продукції, раціональне використання виробничих фондів і всіх видів ресурсів. Керування розробкою перспективних планів розвитку підприємства. Забезпечення ефективності проектних рішень, своєчасної і якісної підготовки виробництва, технічну експлуатацію, ремонт і модернізацію устаткування, досягнення високого рівня якості продукції в процесі її розробки і виробництва. Планування та керування будівництвом нових окремих виробничих дільниць для розширення та удосконалення підприємства. Контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної документації. Забезпечення своєчасної підготовки технічної документації (креслень, специфікацій, технічних умов, технологічних карт). Укладання договорів з проектними, конструкторськими, технологічними та сторонніми комерційними установами та організаціями щодо розроблення, ремонту або закупівлі техніки, технологій та матеріалів для виробництва. Керування діяльністю технічних служб підприємства, контролювання результатів їх роботи, стану трудової і виробничої дисципліни в підпорядкованих підрозділах. Взаємодія з фінансовою службою з питань розподілу та використання витрат на виробництво. Під час відсутності керівника підприємства виконання його обов'язків.

Директор

з 09.2007 по 03.2020 (12 років 6 місяців)
ТОВ «Завод картонної упаковки «ПАК СІСТЕМС», Нова Каховка (Легка промисловість)

ОБОВ'ЯЗКИ: Визначення, формулювання, планування, здійснення та координація всіх видів діяльності підприємства. Визначення напрямів розвитку підприємства у формуванні цінової, кредитно-банківської, податкової та страхової політики, соціальної та зовнішньоекономічної діяльності. Організація роботи та ефективної взаємодії виробничих одиниць, цехів та інших структурних підрозділів підприємства, напрямок їх діяльності на досягнення високих темпів розвитку та вдосконалення виробництва та продукції. Організація виробничо-господарської діяльності підприємства на основі застосування методів обґрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових та трудових витрат, поширення передового досвіду, а також максимальної мобілізації резервів виробництва шляхом досягнення високих техніко-економічних показників, підвищення технічного рівня та якості продукції, раціонального та економного витрачання всіх видів ресурсів. Подання підприємства в органах державної влади та у взаєминах з партнерами. Керівництво підприємство зі штатом 100 чоловік. Поєднання обов'язків керівника відділу постачання та збуту (контроль за своєчасним постачанням усіма необхідними матеріальними ресурсами на підприємстві, контроль та погодження з веденням договірної бази підприємства, організація ЗЕД, ведення переговорів зі складними постачальниками та покупцями).
НАБУТІ НАВИКИ: Досвід управління виробничим підприємством протягом 12 років. Досвід підбору персоналу та роботи з командою понад 15 років. Знання чинного законодавства з урахуванням останніх змін. Уважність до деталей, уміння працювати з більшими обсягами інформації. Навички бюджетування. Навички ділового листування та ділового спілкування. Навички створення, розвитку та ведення клієнтської бази. Навички забезпечення офісу життєдіяльності. Навички планування продажів. Навички проведення аналізу продажів/ринку та діяльності конкурентів/економічних показників діяльності компанії. Навички здійснення закупівель товару. Навички проведення інвентаризації складі. Навички написання комерційних речень. Навички проведення переговорів. Навички проведення ціноутворення. Навички роботи із запереченнями. Вміння організовувати, працювати у команді, самостійно приймати рішення, переконувати та брати на себе відповідальність.

Головний інженер

з 04.2003 по 05.2006 (3 роки 1 місяць)
ДО Новокаховський завод частикових риб, Новая Каховка (Державні організації)

ОБОВ'ЯЗКИ: Визначення та координація інвестиційної та інноваційної політики, напрямів технічного розвитку підприємства, шляхів його реструктуризації, реконструкції та технічного переозброєння. Організація роботи технічної служби з метою забезпечення технічної готовності рухомого складу підприємства. Забезпечення ефективності роботи технічної служби, скорочення матеріальних, фінансових та трудових витрат під час виконання ремонтних робіт, висока їх якість. Управління розробкою та реалізацією планів технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів, контроль їх виконання. Організація роботи з удосконалення організації та проведення технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів. Забезпечення своєчасної та якісної підготовки виробництва, технічної експлуатації, ремонту та модернізації обладнання.
НАБУТІ НАВИКИ: Навички раціонального використання виробничих ресурсів, забезпечення технічної експлуатації та ремонту обладнання. Навички ведення документації, складання актів, відомостей, кошторисів, графіків фінансування. Навички оперативно вирішувати технічні питання на об'єктах, підбирати підрядників та працювати з ними. Навички вміти чітко та швидко приймати рішення у нестандартних ситуаціях. Навички добре розумітися на проектній документації, що надходить від проектувальників, і чітко слідувати їй. Навички складати акти про допущені порушення на об'єкті. Знання нормативних документів та ГОСТів. Вміння не боятися брати відповідальність на себе у складних ситуаціях.

Освіта

Новокаховський Політехнічний Інститут

Технологія машинобудування, Херсон
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Новокаховський агротехнічий коледж

Механізація сільского господарства, Нова Каховка
Середня спеціальна, з 1991 по 1995 (4 роки)

Знання і навички

MS Office

Додаткова інформація

Деловые качества: Коммуникабельность, стрессоустойчивость, самодисциплина, организованность, способность доминировать, стремление к победе, уверенность в себе, креативность, ответственность, надежность, независимость, пунктуальность, умение брать на себя ответственность.
Личные качества: Доброжелательность, легкое восприятие новой информации, общительность, отсутствие вредных привычек, эмоциональная уравновешенность, порядочность.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: