Аліна
Менеджер ресторана
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 28 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Вишневе (Київська обл.), Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5587109
Досвід роботи
Cервіс менеджер\ Банкет менеджер
з 07.2021 по нині
(2 роки 9 місяців)
ТОВ "Бєлкін", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля
Робота з командою: якісно підібрати, адаптувати, мотивувати, проведення п'ятихвилинок.
Контроль запланованого бюджету
Контроль за дотриманням касової дисципліни, охорони праці, пожежної безпеки, вимог СЕС, контролюючих держ.органів.
Робота із зовнішніми організаціями (партнери, постачальники, контролюючі органи тощо).
Робота в залі з гостем
Ведення, прийом, організація банкетів у ресторані
Менеджер
з 04.2021 по 07.2021
(3 місяці)
Pari Match Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття бару з нуля
•Забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Контроль за якістю обслуговування.
Організація та контроль роботи співробітників сервісу, складання графіків роботи, ведення табеля обліку робочого часу;
Підготовка ресторану до роботи/закриття ресторану;
Проведення інвентаризацій;
Вирішення нестандартних та конфліктних ситуацій;
Навчання персоналу;
Менеджер
з 07.2020 по 03.2021
(8 місяців)
Сіхарулі, Вишневе (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Контроль за якістю обслуговування.
Організація та контроль роботи співробітників сервісу, складання графіків роботи, ведення табеля обліку робочого часу;
Підготовка ресторану до роботи/закриття ресторану;
Проведення інвентаризацій;
Вирішення нестандартних та конфліктних ситуацій;
Навчання персоналу;
Менеджер проєктів в оптовій торгівлі
з 09.2019 по 05.2020
(8 місяців)
Новый Проект, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
- Оснащення та супровід об'єктів живлення різних форматів.
-Просування та розвиток сегмента громадського харчування.
-Ведення переговорів, встановлення та розвиток ділових відносин з клієнтами, проведення презентацій у рамках надання повної інформації.
-Оформлення внутрішньої документації.
-Організація та проведення майстер класів.
-Залучення та пошук клієнтів.
Адміністратор
з 06.2017 по 07.2019
(2 роки 1 місяць)
Cocktail Bar Oblacko, Вишневое (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
з 01.2016 по 05.2017
(1 рік 4 місяці)
Суши Land +, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Открытый международный университет развития человека «Украина»
«Менеджмент организаций и администрирование», Киев
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 5 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Академии Гостеприимства "Всеукраинский Гостиничный Форум 2019"
2019
RestArt "Искусство Ресторанного Менеджмента"
2019
Знання і навички
Знання мов
- Російська — вільно
- Українська — вільно
Рекомендації
Бондіна Анастасія
Директор, ТОВ "Бєлкін"
Схожі кандидати
Менеджер готельно-ресторанної справи
Київ
Адміністратор кафе, кав'ярні
25000 грн, Київ
Менеджер ресторану
Київ