Не знаете, как найти работу? С нашей суперинструкцией вы сможете все!

Резюме от 17 июля 2018 PRO

Матвєєв Сергій Веніамінович

Керуючий рестораном, мережею, 20 000 грн

Полная занятость, неполная занятость, удаленная работа.

Дата рождения:
29 августа 1965 (52 года)
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, адрес и эл. почту.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Керуючий F&B

с 03.2017 по 08.2017 (5 месяцев)
Апарат готель, Приморськ (готельно-ресторанний бізнес)

Всі данні про підприємство при зустічі.
Літній апарт-готель на 500 відпочиваючих з яких половина діти, на березі моря, свій пляж, 1 лінія.
110 бунгало , ресторан на 200 відпочиваючих , бар на 50 відпочиваючих.
Що вдалось зробити:
Підготувати відділ F&B до зустрічі відпочиваючих.
Підбір лінійного персоналу, навчання барменів і офіціантів.
Формування і адаптація команди працівників відділу F&B,
більше 100 працівників.
Створення єфективної системи управління і використання працівників та мотивація.
Прописання стандартів обслуговування.
Пошук всіх постачальників ХоРеКА, підписання взаємовигідних контрактів, оптимізація витрат.
Організація і постійний контроль безперервної доставки продуктів харчування та товарів для потреб відділу.
С Шеф-кухарем складання меню для харчування відпочиваючих по системі "шведський стіл" , дитяче меню ,барного меню, меню та системи для овслуговуваня бунгало (рум-сервіс).
Ввід системи обліку Айко, контроль проходження тмц.
Створення плану виробничого контролю.
Постійна робота з відпочиваючими для моніторингу їхніх побажань і кращого обслуговування.
Звільнився з закінченням сезону.

Керуючий

с 05.2016 по 11.2016 (6 месяцев)
ресторан, Київ (готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан на 250 відпочиваючих в Гідропарку.
Що вдалось зробити:
Запуск ресторану з "0" після ремонту.
Підбір лінійного персоналу, навчання барменів і офіціантів.
Формування і адаптація команди працівників
більше 30 працівників.
Створення єфективної системи управління і використання працівників та мотивація.
Прописання стандартів обслуговування в ресторані.
Пошук всіх постачальників ХоРеКА, підписання взаємовигідних контрактів, оптимізація витрат.
Організація і постійний контроль безперервної доставки продуктів харчування.
Звільнення : закінчення договору на відкриття ресторану.

Сервіс-Менеджер

с 10.2014 по 12.2014 (2 месяца)
Кейтеринг " Фигаро" www.figaro.ua, Київ (Кейтеринг)

Організація і контроль проведення всіх видів банкетів.

Менеджер

с 06.2008 по 12.2010 (2 года 6 месяцев)
Депеш Мод 101 клуб., Київ (Фан-клуб , паб.)

В клубі Depech Mod 101 club Багговутівській працював кризис-менеджером . Вивів клуб на новий фінансовий рівень .
Обновив меню , зробив ттк . Зменшив видатки і збільшив дохідність клубу.
В клубі Depech Mod 101 club на вул. Гоголівській працював Start-up менеджером . Організація ефективної роботи закладу , заключення всіх договорів на житєдіяльність закладу .Пошук і підбір персоналу, тренінги. Сладання звітів господарям , обіг всіх документів. Конроль проходу тмц. Сівпраця з всіма контролюючими органами.

Менеджер группы

с 01.2006 по 11.2006 (10 месяцев)
кейтеринг и конференц сервис, Лісабон Поругалія (кейтеринг и конференц сервис)

Керування командою (20-50чел.) при обслуговуванні всіх видів банкетів , конференцій в готелях міжнародній группи Leading Hotels of the World: Lapa-Palase, Peshtana-palase, а также Ritz, Tivoli, Marriott.Тренінги і адаптация персонала . Координація роботи кухні и залу.

Бармен-офіціант - операційнний менеджер

с 09.2000 по 12.2005 (5 лет 3 месяца)
Marriott hotel Praia del Rey Golf and beach resort, Обідуш Португалія (1Гольф клуб в Португалии , гостинично ресторанный бизнес.)

Почав працювати в гольф клубі барменом-офіціантом. Ослуговування гравців клубу , турнірів , чемпіонатів. Був у команді при Start-up 5 зіркового готелю міжнародної мережі Marriott Praia del Rey Golf &Beach Resort . Пройшов всі позиції від бармена-офіціанта до операційного менеджера готелю.
Обслуговування гостей готелю ,гольф турнірів, банкетів і конференцій . По змінне оперативне управління всіма відділами готелю. Пройшов тренінги по навчанню офіціантів по стандартам готелю міжнародної мережі. Проводив тренінги для нових офіціантів , адаптація офіціантів ресторану.

Керуючий

с 10.1991 по 07.2000 (8 лет 9 месяцев)
ЧП, Тернопіль (роздрібна торгівля, ресторанний бізнес.)

Відкриття магазинів роздібної торгівлі, відкриття з "0" закладів харчування.

Официант , бармен.

с 05.1985 по 10.1992 (7 лет 5 месяцев)
Інтурист СССР,, Київ, Львів (готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан г." Русь" , "Дніпро" г, Киев.
Ресторан г. "Дністер" г,Львов. Офіціант.


Образование

Тернопільська академія народного гозподарства.

Економічне планування , экономист., Тернопіль

Высшее, с 09.1986 по 05.1992 (5 лет 8 месяцев)

Республіканська школа метрдотелей и офіціантів.

Офіціант 4 р., Київ

Среднее специальное, с 09.1983 по 05.1985 (1 год 8 месяцев)


Дополнительное образование

  • Европейські стандарти збереження продуктів харчування в ресторанах. (1місяць. Португалия. 2004 рік.)
  • Школа готельного господарства і туризму. Португалія , г. Эшторіл. Стандарти подачі вина. (2005 г. 30 а\час.)

Профессиональные навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Експерт користувач: програм для ХоРеКа, Майкрос , Р - киперр , Гарсон, Iiko .
    Всі програми для роботи в ресторанній сфері.
  • Тренінги по навчанню офіціантів. (15 лет опыта)
    Эксперт, использую в настоящее время.

Знание языков

  • Английский — средний
  • Португальский — средний
  • Украинский — эксперт
  • Русский — эксперт

Дополнительная информация

Маю успішний досвід :
1.Управління персоналом, підбір, навчання, формування команди;
2.Вирішення організаційно-технічних питань , Start-up;
3. Бізнес планування, контроль проходження матеріально грошових цінностей.
4.Проходження перевірок всіх контролюючих органів, робота з дозвільною документацією;
5.Формування стандартів та їх введення в роботу закладу;
6.Введення всього алгоритму для організації та контролю безперебійної роботи всіх виробничих ділянок для забезпечення високого рівня обслуговування гостей ресторану;
7.Виконання планових показників ресторану,збільшення продажу , зменшення витрат;


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: