Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 листопада 2020 PRO

Дарія

Адміністратор, консультант, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фізичний інструктор

з 01.2019 по нині (5 років 3 місяці)
Днз 54, Київ (Освіта, наука)

На даний час працюю офіційно, 3 дня в тиждень, до обіду. Половина дня вільна, тому шукаю ще роботу. Якщо раптово не відповідаю на дзвінок, буду вдячна якщо Напишите у вайбер. Дякую за розуміння.

Освіта

НПУ імені Драгоманова

Дошкільна освіта( здоров'я людини)- бакалавр, фізична терапія, ерготерапія ( магістр), Киев
Вища, з 2013 по 2019 (5 років 10 місяців)

Додаткова інформація

Досвіду роботи нажаль не маю, але хочу навчитися. Майже 3 роки працювала фітнес тренером у фітнес клубі. Останні три місяці працювала на посаді мененджера у фітнес клубі. Сподобалось, тому хотіла б спробувати себе і надалі в цій сфері або в іншій будь- якій маю трохи досвіду роботи з клієнтами)
Важливо! На даний момент працюю офіційно в державній установі, інструктором з фізичної культури. Працюю три дні в тиждень, до 12:00 - 13:00. Половина дня вільна, тому шукаю ще роботу яка б приносила мені додатковий дохід та ту роботу, яка б викликала бажання на неї з радістю ходити.)
Я особистість- відповідальна, чесна, активна, трохи творча) пунктуальна, комунікабельна та дружня, останнім часом серйозна) Всього іншого можу навчитися) готова навчалися новому в будь-якій професії !
Спілкуюсь державною мовою.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: