Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 листопада 2019

Олена

Психолог, психотерапевт, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу соціальної роботи

з 07.2014 по 11.2018 (4 роки 4 місяці)
Первомайський районний центр для сім'ї, дітей та молоді, Первомайськ (Миколаївська обл.) (СЖО, насилля в сім'ї, діти-сироти, відбуваючі покарання за законом, прийомні сім'ї, вилучення дитини з сім'ї, переселенці)

Тримати на контролі та вирішувати питання людей із СЖО, надавати консультацію з приводу комунального житла дітям-сиротам, переселенцям, вести контроль та постійний зв'язок з прийомними сім'ями, будинком сімейного типу, допомогти взяти дитину в сім'ю : допомогти з адаптацією батьків та дитини, проводити настановчі співбесіди із неповнолітніми правопорушниками, проводити настановчі співбесіди із неповнолітніми вагітними, приїжджати разом з поліцією по виклику з приводу насилля в сім'ї, влаштовувати самотніх мам із СЖО з маленькими дітьми у соціальне житло державної форми власності і т.д. Отримала особистий великий досвід із приводу вирішення складних життєвих обставин, побачила багато різних типів особистості людини та здатність психіки ніби блокувати проблему і жити так, наче її не існує.

Освіта

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Психологія, психолог, викладач психології, Одеса
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 10 місяців)

Вивчала психологію вікову, гендерну, старої людини, психологію сім'ї, конфліктологію, нейрофізіологію, анатомію головного мозку та НС, патопсихологію, клінічну психологію, психологію особистості, політичну психологію, психологію творчості, психологію спорту, кримінальну психологію, педагогічну психологію та інше.

Додаткова освіта та сертифікати

Торгівля людьми, діти-сироти

10 днів

Знання і навички

Проводила тренінги із медитаціями, проводила лекції

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Прагну розвиватися в галузі клінічної психології, так як маю дитину з особливими освітніми потребами. А також надавати допомогу людям із фобіями і іншими психічними і психологічними проблемами, і людям із особливостями психіки. Хочу досконало вивчити англійську та польську мови.

Схожі кандидати

Психолог
4000 грн, Київ, Житомир , ще 2 міста

Психолог
Київ, Дистанційно

Психолог, адміністратор
Київ

Психолог, вчитель, няня
Київ

Психолог, психотерапевт
Київ, Дистанційно

Військовий психолог
36000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: