Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 квітня 2021 PRO

Олег

Security Assistant

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Краматорськ
Готовий працювати:
Краматорськ, Маріуполь, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Driver

з 09.2015 по нині (8 років 7 місяців)
Міжнародна організація з міграції, Краматорськ (межправительственная международная организация, созданная и действующая для решения многочисленных миграционных проблем в современном мире; является ведущей межправительственной организацией в миграционной сфере и тесно сотрудничает с правительственными,)

Освіта

Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини «Україна»

Право, Миколаїв
Вища, з 2007 по 2010 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач Internet Internet Explorer MS Access Google Chrome EmailOpenViewPro Express Mozilla Firefox Google MS Office Opera MS Outlook MS PowerPoint Веб-браузери Email

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Я - успішний фахівець з безпеки та логістики, організації технічних питань автопарку. Своїми особливими досягненнями вважаю те, що відповідальність, порядність, чесність, комунікабельність на першому місці.
Моїми конкурентними перевагами є залученість в роботу, легкість в спілкуванні, орієнтація на досягнення результату, гнучкість в комунікації, вміння працювати як самостійно так і в команді, організаторські здібності, швидка реакція, вміння приймати правильні рішення, вміння формулювати свої думки, тактовність, ввічливість, толерантність.
Буду дуже радий потрапити до Вас на співбесіду та стати частиною Вашої команди!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати