Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 травня 2022

Михайло

Продавець-консультант, менеджер з продажу, кредитний експерт, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 12.2020 по 02.2021 (2 місяці)
ПП "Антошка", Ужгород (Торгівля дитячого харчування, гігієни, одягу, меблів та іграшок)

Працюю на відділі іграшка.
В мої повноваження входить догляд за товаром на полицях, їх розташування, переоцінка та чистота, авжеш консультація клієнтів підбір ідеальної іграшки для їхньої дитини або ж подарунки для ближніх, буває і дорослих )
За короткий час знайшов вдалий підхід до клієнта нашого магазину, що дає змогу виконувати плани відділу.
Також працюю з програмою 1С:
Перевірка ціників на актуальність, пошук діючих знижок, перевірка наявності товарів на складах магазину, інвентаризація товару, перевірка на виконання плану і тд.

Продавець-консультант

з 09.2020 по 11.2020 (2 місяці)
"СКТ", Ужгород (Продажа комп'ютерної, телефонної техніки, аксесуарів, та ще різного роду товарів, та гаджетів)

Продаж товарів магазину, основним було продаж аксесуарів до телефону та комп'ютерних аксесуарів. Також надавали послуги: настройки телефонів, комп'ютерів, поклейка захисного скла.
Доглядав за порядком на магазині, інвентаризація магазину, прийомка товару, переміщення товару між сервісами та іншими магазинами, консультація щодо функціоналу товару, переваги тощо.

Продавець-консультант (старший зміни)

з 12.2019 по 06.2020 (6 місяців)
ТОВ "ДНІПРО-М", Ужгород (Роздрібна торгівля)

Презентація товару, консультація щодо товару, розташування товару по магазину, часткове прибирання, інвентаризація, приймання товару, документація : підписання договорів із фірмами, документи щодо повернення товару або ж інші проблеми з ним, робота в ЕРП, введення звітів продаж магазину, комунікації з іншими магазинами, слідкування та розвиток Viber чату, залучення холодної бази КП завдяки продзвонам та промо виставкам товару, та підтримка гарячої бази (постійних кп), завдяки чому збільшували продажі на магазині. Щодо досягнень спустя рік, магазин вперше почав робити рекордні продажі, вони стали вищі на 20-25% при повній перестановці магазину та вкладених багато зусиль загалом, робочий графік був стабільний, но в мене все ж було 23-26 днів робочих на місяць, при аудитах магазинів саме наш магазин зазначали, як самим уютним і приємним при відвідуванні, через порядок в магазині і комфорт створений нашим старанням і бажанням.

Фахівець з обслуговування клієнтів

з 01.2019 по 03.2019 (2 місяці)
ТОВ «Споживчий центр», ШвидкоГроші, Ужгород (Фінанси, банки, страхування)

Оформляв кредити клієнтам, перевірка документів, касова дисципліна, і тд., ефективна робота з потенціальними клієнтами

Освіта

УжНУ (Ужгородський Національний Університет)

Факультет істороії та міжнародних відносин, «Маркетинг», Ужгород
Незакінчена вища, з 2017 по 2023 (5 років 8 місяців)

Від себе скажу, що ця освіта відкриває двері до світу де прийдеться щоденним вивченням, пізнаванням ринку, потрібно буде правильно розробляти маркетингові стратегії, для просування продукції на ринку, та підтримки товару на топ позиціях ринку. Для цього основним є задоволення потреб споживачів, бо саме від задоволення бажань споживачів, більше продаж, чим більше продаж, тим краща стратегія маркетолога, і багато функцій цьої професії, но сюди все не впишу, саме ця професія є актуальна в 21 столітті. В столітті розквіту торгівлі, бажань споживачів, бо бажання споживача невичерпне.

Додаткова освіта та сертифікати

Google Digital Workshop

2019, 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word Продаж Ведення переговорів Касова дисципліна Проведення презентацій Планування Ведення звітності Уміння аналізувати Договірна робота Прийом товару Інвентаризація Логістика Дисциплінованість Побудова графіків

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Для мене головним є розвиток, якщо є перспективи в кар'єрному рості та можливість самореалізації, буду віддавати всього себе заради кращого результату та в подальшому розвитку компанії, лише так можна стати найкращим.
Хотів би сказав ще про себе: позитивний, комунікабельний, пунктуальний (наголошував завжди :" Краще прийду на 5 хв. раніше, ніж будуть мене очікувати", так скажу: "Не хочеться красти в людини найдорожче її час"), відповідальний, цілеспрямований (для кожного в житті одним із головного це добитися успіхів в поставлених цілях, як на мене по іншому щастя не схопити ), спортивний ( в день 11-14 км ходьби - це стандарт, брусі стороною не обходжу)
Легко врегульовую питання з потенційними клієнтами, та маю досвід із залученням нових клієнтів та в подальшому співпрацю із ними, навіть коли виникали сумніви в якості бренду тощо, як показав опит. Займаюся продажами вже давно, почав розвивати навички продаж в інтернеті та заробляти із 16 років (6 років опиту), продаж різного типу товару: фірмовий одяг (чоловічий), авто деталі, аксесуари до гаджетів, підхід з продажу всюди був різний, так як змінювалася аудиторія, ринок продаж, та Особисте бачення.
Також дуже хотів би рости і підвищувати навички маркетолога. На практиці вивчати основні функції маркетингу і тд., також маю бажання стати театральним актором.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: