Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 жовтня 2019

Наталія

Фінансовий аналітик, бухгалтер-економіст, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

бухгалтер-економіст

з 08.2018 по 10.2019 (1 рік 2 місяці)
шкільний проект «ThinkGlobal», Київ (Освіта, наука)

методологічний сапорт Команд по бізнес - процесу “Бюджетування”; контроль та підтвердження заявлених оплат від Команд на предмет їх наявності у бюджетах; ініціація додаткового узгодження позабюджетних оплат; проведення оплат згідно бюджетів з розрахункових рахунків; рознесення Transactions; наповнення фактичними даними CF та участь у план/фактному аналізі; проведення звірки з франчайзі та ведення дашборду по взаєморозрахункам з Франчайзі; формування рахунків та актів по Франчайзі для Партнер - Менеджерів; нарахування пені та штрафних санкцій для Франчайзі; участь у закритті звітних періодів = рознесення первинної документації у базі 1С та формуванні оборотно - сальдової відомості; підготовка масивів даних для проведення аналізу фінансово - економічної діяльності для CFO; виконання завдань CFO (права рука CFO); робота з Угодами про розірвання Договорів; підготовлення Актів взаєморозрахунків для учнів.

Бухгалтер

з 04.2018 по 08.2018 (4 місяці)
мережа ресторанів "Mario's", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

робота з первинною документацією, взаєморозрахунки з контрагентами, рознесення банківської виписки, ведення еквайрінгу; нарахування зарплати, відпускних; складання та подання звітів (ЄСВ, 1ДФ, повідомлення про прийняття співробітника); реєстрація електронних ключів в МЕДок; реєстрація установчих документів в держ. органах; оформлення та звільнення співробітників, заповнення трудових книжок; складання наказів, штатного розпису, графіків відпусток. Ведення ФОП на єдиному податку з найманими працівниками.

Освіта

КНЕУ ім. Вадима Гетьмана

Економіка підприємства, Київ
Вища, з 2011 по 2017 (6 років 1 місяць)

Додаткова освіта та сертифікати

ПТУ №30

2002, 10 місяців

Херсонське училище культури

1998, 3 роки

Знання і навички

MS Excel MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook Робота з оргтехнікою Работа с оргтехникой Outlook Express Зведені таблиці CRM M.E.Doc Клиент-Банк Google Docs Google Express

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю гарні комунікативні навики, вмію працювати з даними, знаходити невідповідності, уважна, посидюча і маю залізну логіку, позитивна вдача, само організованість, активна життєва позиція, відданість своїй справі, своїй роботі, людям, які знаходяться поруч, з любов’ю ставлюсь до людей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: