Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 жовтня 2021

Олег

Директор елеватора, керівник с/г підприємства, керуючий відділенням, інженер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Ромни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Навички та досягнення
Володіння комп'ютером на рівні користувача, досвід керування автомобілем 26 років. Знання мов: українська- рідна, англійська- із словником, російська-вільно. Успішний досвід управління колективом до 180 чоловік. Досвід роботи з земельним банком понад 3500 га, тісна співпраця з громадами та органами влади для збереження та розширення земельного банку. Контроль якості і своєчасності проведення с/г робіт, використання техніки, трудових ресурсів, оптимізація використання грошових коштів, аналіз і контроль за врожайністю та якісними його характеристиками.
Уміння удосконалювати процеси праці, технології виробництва,механізації та автоматизації на виробництві, розширений досвід щодо реконструкції та переобладнання підприємства, одночасний супровід декількох складних технічних проектів, уміння працювати в команді та одночасно бути вимогливим до підлеглих, стресостійкість в складних ситуаціях , вміння витримувати нервово-психічні навантаження, акуратність, уміння доводити розпочате до кінця та знаходити компромісні рішення, вважаю себе відповідальним та комунікабельним, здатним знаходити спільну мову з людьми; позбавлений шкідливих звичок; дуже люблю свою роботу, яка приносить не тільки прибуток , але й задоволення, особливо коли досягають великих результатів, тому гарантую високу самовіддачу, точність виконання запропонованої Вами роботи.

__________

Досвід роботи
Начальник відділу зберігання та відвантаження
СТОВ «Думівське»
червень 2017-грудень 2018
Здійснення організації збуту продукції підприємства згідно з плановими завданнями та укладеними договорами, вчасного її відвантаження споживачам у встановлених обсягах реалізації. Забезпечення участі відділу в підготовці проектів перспективних і річних планів виробництва та реалізації продукції, виконання робіт щодо вивчення попиту на продукцію підприємства. Організація приймання готової продукції від виробничих підрозділів на склади, раціональне зберігання і підготовку до відправлення. Координація діяльності складів готової продукції, керівництво працівниками відділу. Організація роботи персоналу; повний супровід технічних, технологічних рішень при зберіганні врожаю і його відвантаження; забезпечення безперебійної роботи елеваторів (планово – попереджувальні роботи, ремонтні роботи); розробка планів технічного переоснащення, модернізації технологічних ліній елеватора.

Директор елеватора
МХП тов Урожайная країна (АПК (Агропромисловий комплекс))
квітень 2013 — жовтень 2016
Організація господарської діяльності елеватора. Вирішення питань модернізації та реконструкції елеватора. Приймання, очистка, сушка, зберігання та відвантаження продукції(об'ємом 80 тис.тон). Ведення обліку руху зерна. Здійснення керівництва виробничими дільницями. Управління процесом виробництва, контроль за виконанням виробничої програми та дотриманням відповідної якості готової продукції згідно ДСТУ. Здійснював операції у зовнішньоекономічній діяльності(відправка вагонних та автомобільних партій зерна).

Керуючий комплексної бригади
ДГ АФ "Надія" (АПК (Агропромисловий комплекс))
лютий 1994 — березень 2013
Вирощування зернових і технічних культур, високоякісного сортового насіння на площі 3500 га. Розробка агротехнічних заходів, направлених на підвищення урожайності сільськогосподарських культур, впровадження технологій для боротьби з шкідниками, захворюваннями рослин. Контроль процесів виконання по збиранню, транспортуванню та очищенню урожаю.
__________
Освіта
СНАУ
Суми
Механізація с/г, інженер-механік 2009
Маловисторопський радгосп технікум
Малий Вистороп
Агрономія, агроном 1996
__________
Курси, тренінги,сертифікати
Курси-тренінги"Управління персоналом"
2015
Був у складі кадрового резерву МХП
2014
__________

Свій розділ
Побажання до місця роботи:
Максимально повна реалізація своїх вмінь, досвіду у великій компанії та використання свого потенціалу на повну потужність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: